Projektledare exploatering Mälarporten

Publiceringsdatum: 2024-06-11

Funderar du på att söka jobb inom administration, ekonomi, juridik? Ett spännande jobb som exploateringsingenjör hos Västerås kommun väntar på dig - varför inte söka idag? Om du vill arbeta heltid hos Västerås kommun, har de just nu en tjänst tills vidare som kan passa dig.

Denna position är tillgänglig i Västerås. Västerås kommun behöver fler anställda som stödjer arbetet inom exploateringsingenjör. Kolla in deras lediga tjänst för att se om du har vad som krävs. Sök jobbet som exploateringsingenjör hos Västerås kommun och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast tisdag den tjugofemte juni 2024.


Jobbannons

Västerås växer och med det följer en spännande utveckling. Mitt i hjärtat av Västerås pågår ett långsiktigt projekt, Mälarporten. Nu utökar vi vårt team med nya kollegor, bland annat en projektledare i exploatering!

Mälarporten är ett av Västerås mest ambitiösa stadsutvecklingsprojekt, med ett fokus på att omvandla stadens hjärta och skapa en attraktiv och sammanhängande stadsdel. Vi arbetar med förberedande affärer och går nu in i genomförandefasen, där vi börjar se verklig framdrift. Vårt resecentrum är en central del av projektet, och vi har höga ambitioner för att göra Västerås till en ännu mer attraktiv stad. Hos oss får du chansen att arbeta med ett komplext och unikt projekt som knyter ihop stadens citykärna och bidrar till ökad stolthet hos västeråsarna.

Läs mer om Mälarporten här: www.vasteras.se/mälarporten

ARBETSUPPGIFTER

Som projektledare i denna roll kommer du att arbeta med såväl strategiska som operativa genomförandefrågor i ett komplext stadsutvecklingsprojekt. Du kommer att arbeta med förverkligande av detaljplaner i allt från framtagande av exploateringsavtal till vara MEX representant i genomförandefrågor avseende gator, ledningsomläggning och dagvattenfrågor. Du kommer ha en central roll i genomförandet av Mälarporten vad gäller vad gäller ambition, utformning och ekonomi, samt representera staden och projektet i olika sammanhang. Du kommer att ingå i team Mälarporten och arbeta tätt tillsammans med kollegor med olika kompetenser och professioner för att bidra till projektets framgång. Samarbetet sker både inom organisationen och med fastighetsägare inom området, och du kommer att representera staden och projektet vid studiebesök och andra evenemang.

Det är avgörande att hålla fast vid målbilden trots att projektet rymmer många utmaningar. Hos oss blir du en del av ett dynamiskt och högpresterande team där alla bidrar till projektets framgång. Du får möjlighet att delta i alla projektmöten, vilket ger dig en god förståelse för helheten. Rollen kommer sannolikt att förändras över tid då projektet växer och nya resurser behövs, vilket ger dig chansen att vara med och forma såväl framtidens stadsdel i Västerås som teamet som förverkligar den. Det finns goda möjligheter till distansarbete och flexibla arbetstider.

Något av det första du kommer att arbeta med blir att vara med och forma området för Silo-kvarteren, där vi kommer att bjuda in marknaden att rita och föreslå hur området ska utformas. Allt med höga ambitioner vad gäller arkitektur och nya favoritplatser för människorna i staden.. Detta är ett unikt tillfälle att bidra till ett innovativt och framtidsorienterat område.

KVALIFIKATIONER

För att vara aktuell för tjänsten som projektledare i exploatering hos oss söker vi dig med en relevant akademisk examen. Du ska ha erfarenhet av stadsutveckling i exploateringsprojekt, gärna av de mer komplicerade slagen. Du har god kunskap om att upprätta exploaterings- och markanvisningsavtal. Erfarenhet av att arbeta inom en kommunal organisation är också viktigt, liksom utmärkta kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Som person är du initiativtagande och självgående du tar ansvar för dina uppgifter och driver dina processer framåt. Du har ett nytänkande som gör att du ofta kommer med nya idéer och angreppssätt som kan omsättas i praktiken och leda till konkreta resultat. Du har god problemlösningsförmåga som gör att du kan analysera och bryta ner problem i sina beståndsdelar för att hitta effektiva lösningar. En övergripande helhetssyn är också viktig för att se till hela verksamhetens och invånarnas bästa i ditt agerande och beslut.

Hos oss får du möjligheten att vara med och forma framtidens Västerås genom att arbeta med ett av stadens mest spännande och utmanande projekt! Vi erbjuder dig en dynamisk och utmanande arbetsmiljö där du får möjlighet att bidra till Västerås utveckling, en utveckling som ger eko långt utanför stadens gränser.

Välkommen med din ansökan till ett projekt som inte bara formar stadsbilden utan också skapar framtidens stad!

ÖVRIGT

Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:

https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

I samband med intervju behöver du styrka ditt medborgarskap. Det kan du göra med pass alternativt personbevis tillsammans med ID-handling. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du uppvisa att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnVästerås kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120002080
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeExploateringsingenjör
YrkesområdeAdministration, ekonomi, juridik

Ansökan

Västerås kommun söker en person till denna tjänst som exploateringsingenjör med placerings i Västerås. Om det låter intressant att arbeta som exploateringsingenjör hos Västerås kommun skickar du in din ansökan senast 2024-06-25.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Projektledare inom stationsprojekt, ledningsåtgärder och avveckling

Pin Rekrytering AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, elkraft i Sollefteå.

2024-06-07

Mer info

Projektledare till LIMAB, Göteborg

Jerrie AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, konstruktion, elektronik i Göteborg.

2024-06-10

Mer info

Projektledare inom stationsprojekt, ledningsåtgärder och avveckling

Pin Rekrytering AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, elkraft i Stockholm.

2024-06-07

Mer info