Beräkningsingenjör fluidmekanik till Camatec Sthlm

Publiceringsdatum: 2024-02-27

Letar du efter anställning inom yrken med teknisk inriktning? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som beräkningsingenjör, elkraft hos Meet a Group international AB. Meet a Group international AB söker någon som vill arbeta heltid under tills vidare. Kanske är det du?

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Täby då det är tjänsteorten. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos Meet a Group international AB i rollen som beräkningsingenjör, elkraft så har de just nu en ledig tjänst som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Har du vad som krävs för att arbeta som beräkningsingenjör, elkraft hos Meet a Group international AB? Ansök innan onsdag den tjugosjunde mars 2024 och ta reda på det!


Jobbannons

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.

För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vill du vara en del av ett dynamiskt beräkningsteam som värdesätter samarbete och erfarenhetsutbyte? Dessutom i ett bolag som ligger i framkant inom flera tekniska områden? Camatec söker en beräkningsingenjör som vill vara med och driva utvecklingen framåt med sin kunskap inom fluidmekanik!

OM ROLLEN

I din roll kommer du att analysera en stor variation av frågeställningar inom industriella processer, produktutveckling och maskindesign. Det innebär att du aktivt deltar i hela utvecklingsprocessen, från kravanalys till verifiering av den färdiga produkten.

Vi ser att du som beräkningsingenjör har förmågan att förstå helheten i våra produkter samtidigt som du har det tekniska djupet för att kunna vidarekommunicera effektivt med ansvariga för delsystem och komponenter.

Du kommer att samarbeta nära med andra ingenjörer i projektform och delta i både stora och små projekt som kräver olika grad av samarbete och självständighet.

 

VI SÖKER

Som beräkningsingenjör inom fluidmekanik kommer du främst att utföra komplexa analyser med avancerade beräkningsverktyg. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar modellering och analys av maskiners/produkters egenskaper och laster samt strömningsmekaniska utmaningar.

För att vara framgångsrik i rollen är driv, nyfikenhet och initiativförmåga viktiga egenskaper.

 • Civilingenjörsutbildning
  • Inriktning mot fluidmekanik/aerodynamik från utbildning alternativt införskaffad kunskap inom området från arbetslivet.
   • Flera års erfarenhet inom CFD-beräkning efter avslutad utbildning.
    • God kommunikationsförmåga på svenska och engelska i tal och skrift.
     • Erfarenheter av Ansys Fluent och OpenFOAM är meriterande
      • Erfarenheter kemisk processdesign är meriterande
       • Programmeringskunskaper är meriterand
       • B-körkort
       • Rollen kan komma att innebära krav på genomförd säkerhetsprövning samt eventuella krav på medborgarskap beroende på säkerhetsklassificeringen av projektet.

        Kontakta oss idag och få möjlighet att skapa innovativa lösningar ...på Riktigt!

        OM TJÄNSTEN & ANSÖKAN

        • Anställningsform: Tillsvidare
        • Tillträde: Enligt överenskommelse
        • Lön och förmåner: Lön enligt överenskommelse. Stora utvecklingsmöjligheter och hög grad att påverka sin arbetsroll med flexibilitet och hybrid placering. Omfattande kompensationspaket med tjänstepension, privatvårdsförsäkringspaket, friskvård, företagshälsovård, möjlighet till personalbil, förmånscykel samt ett generöst bonusprogram.
        • Placering: Täby, Stockholm
        • Ansökan: Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan snarast. Vid frågor vänligen kontakta platschef Per Schjelderup på per.schjelderup@camatec.se.
        • Varmt välkommen med din ansökan!

         Om jobbet

         Antal tjänster1
         ArbetstidHeltid
         FöretagsnamnMeet a Group international AB
         LönFast månads- vecko- eller timlön
         OmfattningTills vidare
         Organisationsnummer5591911747
         Typ av anställningVanlig anställning
         YrkeBeräkningsingenjör, elkraft
         YrkesområdeYrken med teknisk inriktning

         Ansökan

         Meet a Group international AB söker en person till denna tjänst som beräkningsingenjör, elkraft med placerings i Täby. Om det låter intressant att arbeta som beräkningsingenjör, elkraft hos Meet a Group international AB skickar du in din ansökan senast 2024-03-27.

         Källa: Arbetsförmedlingen

         Relaterade jobb

         Junior Beräkningsingenjör till Sweco!

         Framtiden i Sverige AB söker en person till tjänsten som beräkningsingenjör, elkraft i Karlstad.

         2024-04-09

         Mer info

         Beräkningsingenjör inom hållfasthet till GKN Aerospace

         Skill Rekrytering & Bemanning AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, maskin i Trollhättan.

         2024-04-09

         Mer info

         Beräkningsingenjör till inhouse-verksamhet!

         Alten Sverige AB söker en person till tjänsten som beräkningsingenjör, elkraft i Göteborg.

         2024-04-11

         Mer info