Junior Projektingenjör sökes till Trafikverket i Solna

Publiceringsdatum: 2024-03-02

Har du övervägt att arbeta inom yrken med teknisk inriktning-branschen? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som projekteringsingenjör, elkraft hos Academic Work Sweden AB. Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos Academic Work Sweden AB under 6 månader eller längre. De letar just nu efter nya medarbetare.

Att bo i närheten av Stockholm kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Academic Work Sweden AB söker efter fler duktiga individer som vill arbeta som projekteringsingenjör, elkraft. De har just nu ett ledigt jobb som projekteringsingenjör, elkraft som kan vara av intresse för dig. Bli en del av teamet hos Academic Work Sweden AB som projekteringsingenjör, elkraft genom att ansöka senast tisdag den andra april 2024.


Jobbannons

Vill du bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur, växer och söker dig som har talang för koordinering, vana att jobba administrativt och har ambitioner att på längre sikt växa in i rollen som projektledare! Är du den vi söker? Läs mer och sök tjänsten redan idag, urvalet sker löpande.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill utvecklas i en roll som projektingenjör där du stöttar seniora projektledare i komplexa väg- och järnvägsprojekt.

Som projektingenjör har du en koordinerande roll med varierande arbetsuppgifter där du kommer att få lära dig om anläggningsbranschen och därför krävs ingen tidigare arbetslivserfarenhet för att komma in i tjänsten.

Som konsult på Trafikverket får du möjlighet att utvecklas i en miljö med högt tempo och spännande arbetsuppgifter som ger dig möjlighet att utvecklas i rollen som projektingenjör samt i framtiden kunna klättra i organisationen.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig ett skräddarsytt utbildningsprogram kopplat till tjänsten. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket och du kommer bland annat ta del av kunskap inom projektledning, självledarskap, excel och entreprenadjuridik. Förutom utbildningen kommer du även få löpande coaching för att ge dig bästa stöd att utvecklas såväl professionellt som personligt.

Du erbjuds

 • En perfekt instegsroll där du får en god branschkunskap hos en rikstäckande organisation med goda utvecklingsmöjligheter
 • En anställning som varvas med teori och praktik löpande för att uppnå den optimala kombinationen för dig som junior i branschen
 • En dedikerad konsultchef som under hela din anställning kommer stötta dig i din utveckling

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande och om våra konsulters upplevelse av att arbeta på Trafikverket här

Utvecklingsmöjligheter

Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och möjlighet att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som exempelvis projektledare. Tillsammans med det skräddarsydda utvecklingsprogrammet och löpande coachningen får du bästa möjliga stöd för att snabbt ta dig an eget ansvar och utvecklas hos Trafikverket.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter

 • Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter i form av genomförande och dokumentation
 • Biträda projektledarna med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö, samt prognostisering av slutkostnader
 • Medverka och protokollföra vid möten och kontakter med myndigheter, projektörer, fastighetsägare mm.
 • Bidra med erfarenhetsåterföring från projektens samtliga delar

VI SÖKER DIG SOM

 • Har en högskoleutbildning om minst 180 hp inom sektor samhällsbyggnad alternativt utbildning och erfarenhet som Trafikverket bedömer som relevant för uppdraget (examensbevis behöver uppvisas)
 • ​Har ett stort tekniskt kunnande samt intresse för att jobba med samhällsutveckling
 • Har stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter
 • Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet
 • Har goda kunskaper i både engelska och svenska, då kommunikation kommer att ske på båda språken
 • Innehar B-körtkort

Det är meriterande om du har

 • ​Har erfarenhet från projektledning och teknik samt från bygg- och anläggningsbranschen, men detta är inget krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du beredd att anta en personlig utmaning och utvecklas med organisationen. Du är en engagerad lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att föra tydlig dialog samtidigt som du inte är rädd att hugga i där det behövs. Vidare är du flexibel med en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Slutligen behöver du vara självgående, ordningsam och proaktiv.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Självutvecklande
 • Nätverkande
 • Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAcademic Work Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5565595450
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjekteringsingenjör, elkraft
YrkesområdeYrken med teknisk inriktning

Ansökan

Academic Work Sweden AB söker en person till denna tjänst som projekteringsingenjör, elkraft med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som projekteringsingenjör, elkraft hos Academic Work Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2024-04-02.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Projektingenjörer till Trafikverket i Kristianstad

Academic Work Sweden AB söker en person till tjänsten som projekteringsingenjör, bygg och anläggning i Kristianstad.

2024-04-13

Mer info

Junior uppdragskonsult järnväg till Trafikverket

Centio Consulting Group AB söker en person till tjänsten som järnvägsingenjör i ospecificerad arbetsort.

2024-04-16

Mer info

Teknikingenjör inom säkerhet sökes till Trafikverket i Solna!

Academic Work Sweden AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, teknisk fysik i Stockholm.

2024-03-05

Mer info