Entreprenadingenjör

Publiceringsdatum: 2024-02-20

Letar du efter möjligheter att arbeta inom bygg och anläggning? Nu har du chansen att börja jobba som drift- och underhållsingenjör, anläggning hos PEAB Sverige AB. PEAB Sverige AB söker för närvarande efter personal på heltid för en tjänst tills vidare. Kolla in deras jobbannons för mer information.

Skellefteå är platsen där denna position är ledig. PEAB Sverige AB har just nu ett ledigt jobb som drift- och underhållsingenjör, anläggning. Låt PEAB Sverige AB hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som drift- och underhållsingenjör, anläggning! Ansök seast tisdag den tolfte mars 2024.


Jobbannons

Vi söker en kvalificerad entreprenadingenjör till nytt stort projekt i Skelleftehamn!

 

Vi har precis tecknat kontrakt på ett omfattande anläggningsjobb i Skelleftehamn. Projektet är stort, komplext, spännande och kommer att pågå under flera år. Vi söker nu dig som vill vara med och bygga historia och efter avslutat projekt, fortsätta vara en viktig spelare i vårt starka lag.

 

Vi erbjuder en variation av spännande och utmanande arbetsuppgifter tillsammans med fantastiska kollegor. Utvecklingsmöjligheterna i Peab är stora och vi jobbar ständigt med att höja våra medarbetares kompetens. När du utvecklas, växer Peab!

 

Om tjänsten
Som entreprenadingenjör är du en av våra nyckelpersoner i projekt och jobbar nära projektchef och platschef. Kontraktsadministration, ekonomi, entreprenadjuridik och planering är dina expertområden. Du förbereder och deltar i byggmöten, har kontakter med beställarombud och hanterar prognoser, ekonomiska regleringar mot kund och underentreprenörer. Du kommer även att hantera inköpsfrågor och projektkalkyler.

 

Om dig
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet i rollen som entreprenadingenjör, projektchef, eller motsvarande inom bygg och anläggning. Du är van att göra affärer och har djupa kunskaper inom entreprenadjuridik, planering och projektekonomi.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god social förmåga, är engagerad, kommunikativ, analytisk, lösningsorienterad och noggrann. Det är av stor vikt att du har ett utpräglat affärssinne.

 

Ansökan och övrig information
Vi arbetar med löpande urval, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkomman att kontakta Markus Eriksson, projektchef, 0725-33 36 70 eller Annica Nilsson, HR, 0733-37 18 55. 

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 59 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

 

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnPEAB Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5560999202
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeDrift- och underhållsingenjör, anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

PEAB Sverige AB söker en person till denna tjänst som drift- och underhållsingenjör, anläggning med placerings i Skellefteå. Om det låter intressant att arbeta som drift- och underhållsingenjör, anläggning hos PEAB Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2024-03-12.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Erfaren entreprenadingenjör till Upplands Väsby och Uppsala

Sh Bygg, Sten och Anläggning AB söker en person till tjänsten som entreprenadingenjör i Upplands Väsby.

2024-04-08

Mer info

Projektingenjör / Entreprenadingenjör projekt Forsmark

Rekryteringsmäklaren i Norden AB söker en person till tjänsten som entreprenadingenjör i Solna.

2024-04-18

Mer info

Erfaren Entreprenadingenjör Anläggning

Bustos Konsulttjänster AB söker en person till tjänsten som entreprenadingenjör i Stockholm.

2024-04-12

Mer info