Projektingenjör till HydraSpecma Component

Publiceringsdatum: 2024-02-19

Funderar du på att söka jobb inom yrken med teknisk inriktning? OnePartnerGroup Skellefteå AB söker just nu efter en produktionsingenjör, textil, trä, glas, förpackningar och du kan vara den de letar efter. OnePartnerGroup Skellefteå AB söker någon som vill arbeta heltid under tills vidare. Kanske är det du?

Platsen där jobbet finns ledigt är i Skellefteå. OnePartnerGroup Skellefteå AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som produktionsingenjör, textil, trä, glas, förpackningar. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Söker du efter en spännande karriär som produktionsingenjör, textil, trä, glas, förpackningar? Sök jobbet hos OnePartnerGroup Skellefteå AB senast fredag den femtonde mars 2024 och bli en del av deras team.


Jobbannons

Till vårt kontor i Skellefteå söker vi nu en driven Projektingenjör(APM). Hos oss får du chansen att såväl delta i, som leda projekt, och skapa kundspecifika lösningar som ställer krav på både kreativitet, analys som förmåga till problemlösning.

 

Om Företaget

HydraSpecma Component AB ingår i HydraSpecma som är nordens största aktör inom hydraulikbranschen med en omsättning på över 2 miljarder SEK, och sysselsätter fler än 1 500 personer. Hos oss får du jobba med de starkaste varumärkena och de duktigaste leverantörerna i branschen. HydraSpecma utvecklar, tillverkar och marknadsför applikationsanpassade hydrauliska system komponenter för tillverkande industri, processindustri och eftermarknad. HydraSpecma Component erbjuder allt från enskilda hydraulikkomponenter till kompletta hydraulik-, rör-, slang- och ledningssystem samt service på den svenska marknaden. HydraSpecma Component omsätter ca 400 MSEK och har ca 130 medarbetare. Läs mer om oss på hydraspecma.com
Vi satsar i Skellefteå och vill utöka med ytterligare en Projektingenjör. Hos oss får du en prestigelös och familjär miljö där initiativ och eget ansvar uppmuntras. Beslutsvägarna är korta och vi strävar efter att tillsammans nå våra mål samtidigt som vi månar om varandra.

Om tjänsten

Rollen som Projektingenjör ingår i vårt team av ingenjörer som arbetar med försäljning av allt från komponenter till kompletta hydraulsystem. Teamet med Projektingenjörer består idag av fyra medarbetare med gedigen erfarenhet från hydraulikområdet som utgår från Skellefteå.
Som Projektingenjör får du möjligheten att använda din kreativitet och tekniska kompetens för att definiera tekniska lösningar och koncept för applikationer med unika krav.
Projekten kommer såväl via förfrågningar från egna kunder som via säljare eller kundtjänst.
Kommunikation och samarbete med övriga funktioner i bolaget är viktigt för att resurser och kompetens ska kunna samordnas på bästa sätt. Du rapporterar till chefen för tekniskt säljstöd och kommer att ges en stor grad av förtroende och ansvar.

Dina arbetsuppgifter

Som Projektingenjör hos oss kommer du att vara ansvarig för den tekniska lösningen som definieras och presenteras under försäljningsfasen i respektive projekt. Arbetet utförs med ett tydligt kundfokus och i ett nära samarbete med Area Sales manager.
I praktiken innebär det bl.a. följande:

  • Att koordinera arbetet med förfrågan fram till färdig offert, samt vid vunnen order projektleda fram till slutligt överlämnande till kund.

  • Att sätta sig in i kundens krav och önskemål samt utarbeta konceptuella lösningar genom val och dimensionering av komponenter utifrån HydraSpecma Components sortiment.

  • Att välja komponenter och konstruera system på detaljnivå

  • Att göra kostnadskalkyler för nya lösningar för olika kunder och projekt.

  • Vid behov stötta Area Sales Manager i specifika tekniska diskussioner och för detaljerad presentation av offererade tekniska lösningar hos kund.

Din profil

För att passa för denna roll behöver du ha erfarenhet inom hydraulik. Erfarenhet inom styrsystem/elektrifiering är meriterande. Relevant högskoleutbildning inom exempelvis maskinteknik med inriktning mot hydraulik ses också som meriterande men inte ett krav om du tillskaffat dig motsvarande arbetslivserfarenhet.
Du förväntas ha kunskaper inom:

  • Tolkning/ritning av hydraulschema
  • CAD
  • Konstruktion med inriktning systemhydraulik
  • Office-paketet
  • Olika typer av affärssystem

Eftersom du själv är med i hela processen, från problemställning till offert, leverans och uppstart, så har du en teknisk och affärsmässig helhetssyn med kundens behov i fokus.
Som person är du lösningsorienterad och driven samt håller dig ajour med den tekniska utvecklingen. Du har lätt för att fatta beslut och starta aktiviteter. Du är prestigelös och trivs med att jobba både självständigt och i grupp där du är duktig på att planera och organisera samt att styra mot målen.
Du har en god social förmåga och tycker att det är stimulerande att möta nya kunder och föra dialoger och lösningar framåt. Det är självklart för dig att leverera resultat och uppfylla kundförväntningar. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Tjänsten är en direktrekrytering till HydraSpecma med placeringsort Skellefteå.

Ansökan

I den här rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor vänligen kontakta Fredrik Nilsson på fredrik.nilsson@onepartnergroup.se eller 073-0475761.
Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 2024-03-15. Notera att vi inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.
Vi arbetar kompentensbaserat för att säkerställa en rättvis och fördomsfri rekryteringsprocess. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund.
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnOnePartnerGroup Skellefteå AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5593283509
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProduktionsingenjör, textil, trä, glas, förpackningar
YrkesområdeYrken med teknisk inriktning

Ansökan

OnePartnerGroup Skellefteå AB söker en person till denna tjänst som produktionsingenjör, textil, trä, glas, förpackningar med placerings i Skellefteå. Om det låter intressant att arbeta som produktionsingenjör, textil, trä, glas, förpackningar hos OnePartnerGroup Skellefteå AB skickar du in din ansökan senast 2024-03-15.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Projektingenjörer till Trafikverket i Kristianstad

Academic Work Sweden AB söker en person till tjänsten som projekteringsingenjör, bygg och anläggning i Kristianstad.

2024-04-13

Mer info

Kvalitetstekniker till HydraSpecma Wiro

Recruit Partner Nordic AB söker en person till tjänsten som kvalitetsingenjör, maskin/kvalitetstekniker, maskin i Motala.

2024-04-18

Mer info

Projektingenjör till ERTMS, program Infra Tele

Trafikverket söker tre personer till tjänsten som projekteringsingenjör, bygg och anläggning i Solna.

2024-04-09

Mer info