PROJEKTSTÖD / ENTREPRENADINGENJÖR TILL MARKBYGGARNA

Publiceringsdatum: 2024-02-19

Funderar du på att söka jobb inom bygg och anläggning? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Wikan Personal AB genom att arbeta som entreprenadingenjör. Vill du arbeta heltid hos Wikan Personal AB? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst tills vidare.

Att bo i närheten av Skellefteå kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Wikan Personal AB söker för närvarande efter en person att anställa inom entreprenadingenjör-branschen. Ta en titt på deras lediga tjänst för att se om något av dem passar just dig. Bli en del av Wikan Personal AB genom att ansöka till jobbet som entreprenadingenjör senast onsdag den trettonde mars 2024.


Jobbannons

Markbyggarna i Skellefteå växer och behöver stärka vårt team med en Entreprenadingenjör/projektstöd. Vi är ett sammansvetsat kul gäng, där skratt och effektivitet är en del av vardagen.

Hos oss finns goda möjligheter för dig att både utvecklas och bidra. Det är högt i tak och vi är öppna för nya tankesätt, här växer vi tillsammans! Utöver en trevlig arbetsplats och varierande arbetsuppgifter erbjuder vi dig bra förmåner.

Om företaget

Markbyggarna är en komplett markfirma med rötterna i Skellefteå. Bolaget inriktar sig på bland annat el- och telearbeten med fokus på fiber, mark och trädgårdsarbeten, vatten och avloppsarbeten, schakt- och grundarbeten, snöröjning samt stensättning och plattläggning. Markbyggarna är en del av företagsgruppen Södra Infragruppen ("SISAB").

Dina arbetsuppgifter

Som projektstöd kommer du bistå platschefen med diverse uppgifter inom området.

Arbetsuppgifterna omfattar hantering av KMA-frågor, viss delaktighet i projektering,

Du kommer även arbeta med diverse administrativa uppgifter såsom fakturering, dokumentationsstöd samt hantering av tidrapportering.

Rollen är mångsidig och kan även inkludera inköpsuppgifter. En unik möjlighet att vara delaktig i olika projekt och bidra till deras framgång!

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du har troligtvis erfarenhet från bygg eller anläggningsbranschen och varit delaktig i projekt på olika nivå. Vidare har du en väldigt god administrativ förmåga.

Din drivkraft gör att du är engagerad och resultatinriktad med ett högt kvalitetstänk. Utöver det har du en god samarbetsförmåga till dina kollegor, beställare, underleverantörer och du tummar aldrig på säkerheten. Genom ditt ordningssinne och effektivitet har du full kontroll på dokumentation av projekten vilket leder till lyckade resultat.

Du har grundläggande kunskaper i officepaketet och goda kunskaper i svenska språket både muntligt och skriftligt.

B-körkort är ett krav

Information och kontakt

Omfattning: Heltid, Tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2024-03-13

Placeringsort: Skellefteå

I denna rekrytering samarbetar Markbyggarna i Skellefteå AB med Wikan Personal AB.

Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se

Information om tjänsten lämnas av Tomas Vidmark, Wikan Personal 0910-77 09 82

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personals verksamhet är grundad på närhet och engagemang för att alltid kunna tillgodose bra service till våra kunder och anställda. Vi är djupt övertygade om att lokal förankring, långsiktiga kundrelationer och kompetenta medarbetare är nyckeln till framgångsrika samarbeten inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Med närvaro på 14 orter i Sverige, en omsättning på cirka 400 miljoner kronor och omkring 800 engagerade anställda, strävar vi efter att vara en pålitlig samarbetspartner. Läs mer på www.wikan.se

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnWikan Personal AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5568427818
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeEntreprenadingenjör
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Wikan Personal AB söker en person till denna tjänst som entreprenadingenjör med placerings i Skellefteå. Om det låter intressant att arbeta som entreprenadingenjör hos Wikan Personal AB skickar du in din ansökan senast 2024-03-13.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Elingenjör / Instrumentingenjör till Worley i Stockvik!

Temp-Team Sverige AB söker en person till tjänsten som elingenjör i Sundsvall.

2024-04-10

Mer info

Tekniker/Ingenjör till Medicinsk Teknik, Sundsvall

REGION VÄSTERNORRLAND söker en person till tjänsten som medicinteknisk ingenjör i Sundsvall.

2024-04-19

Mer info

Lärare/utbildningsledare Arbetsmiljöingenjör till ESBS

AS&B Executive AB söker en person till tjänsten som arbetsmiljöingenjör i Norrköping.

2024-04-12

Mer info