Driftingenjörer till Munksunds pappersbruk

Publiceringsdatum: 2024-02-26

Är du på jakt efter en karriär inom bygg och anläggning? Letar du efter en chans att arbeta som drift- och underhållsingenjör, anläggning på SCA Munksund AB? Nu är det möjligt. SCA Munksund AB behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för tills vidare, ta en titt på denna jobbannons.

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Piteå som är tjänsteorten. Företaget SCA Munksund AB erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som drift- och underhållsingenjör, anläggning har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Sista ansökningsdagen till jobbet som drift- och underhållsingenjör, anläggning hos SCA Munksund AB är måndag den tjugofemte mars 2024.


Jobbannons

SCA Munksund AB

Ett hållbart arbetsliv

Vill du arbeta med förbättring och utveckling? Har du ett brinnande intresse för industriprocesser och trivs i en roll med många olika kontaktytor? Nu söker vi Driftingenjörer som vill vara en del av framtidens organisation i SCA Munksund. Vill du vara en del av vår resa där människorna gör framgångarna och där du är med och framtidssäkrar vår verksamhet genom ständiga förbättringar?

På SCA har du möjlighet att göra skillnad på riktigt. Med skogens kraft bidrar vi till en hållbar framtid och hjälper våra kunder över hela världen att minska sina fossila avtryck. Vill du utvecklas och tänka nytt så kommer du att trivas hos oss, för vi ger alla möjlighet att nå sin fulla potential. Vi vet att det är människorna som gör framgångarna!

Välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Som Driftingenjör arbetar du med utvecklingsfrågor inom ditt ansvarsområde, främst på längre sikt. Du jobbar aktivt med processutveckling och optimering gällande produktionseffektivitet, produktkvalitet och miljö. Du planerar, utreder och dokumenterar genomförda försök samt följer upp dess resultat.

I rollen som Driftingenjör arbetar du fram anbud till investeringar, kommunicerar med externa kontakter och leder mindre investeringsprojekt inom ditt ansvarsområde. Du jobbar tillsammans med underhålls- och teknikorganisationen med förbättring och utveckling för att ständigt utveckla vår verksamhet. Du kommer även leda eller delta i förbättringsprojekt.  

Du arbetar aktivt med att följa den tekniska utvecklingen, du håller dig uppdaterar inom branschen och har god förståelse för verksamhetens behov.

Vem är du?

Vi söker dig som har en högskole-/civilingenjörsutbildning med teknisk inriktning som tex kemiteknik, maskinteknik eller energiteknik eller att du har motsvarande arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet inom processindustrin.

Som person är du positiv och ditt arbetssätt är strukturerat. Du är självgående och tar gärna egna initiativ för att driva arbetet framåt. Du har en förmåga att knyta kontakter och skapa förtroende hos andra, vi förutsätter att du bidrar till ett gott samarbete. Du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig i både tal och skrift på svenska likväl som på engelska.

Vi söker flera ingenjörer och beroende på dina kompetenser och intressen kan ditt ansvarsområde antingen bli inom avdelningen pappers- eller massabruket.

Våra kärnvärden – ansvar, högklassighet och respekt – är grunden för allt vi gör på SCA. Därför är det viktigt att dina värderingar överensstämmer med dem.

Vad erbjuder vi dig?

Hos oss får du stora möjligheter att växa och utvecklas. Vi uppmuntrar till kompetensutveckling, till att ta ansvar och till att du förverkligar dina idéer. På SCA är vi måna om varandra och vi erbjuder ett öppet, stöttande arbetsklimat. Vi förstår också vikten av ett hållbart arbetsliv.

Som anställd hos oss får du jobba med den allra senaste tekniken och vara en del i omställningen till ett hållbart samhälle. Våra skogar och de produkter vi sätter på marknaden bidrar med en klimatnytta större än utsläppen från Sveriges alla personbilar under ett år. Vi tar vara på precis varje del av de träd som vi avverkar och producerar produkter från skogen som bidrar till att motverka klimatförändringarna. Att göra skillnad på riktigt ger arbetet en extra dimension.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med start enligt överenskommelse. 

Vill du veta mer?

För mer information om tjänsterna kontakta: Philip Öhman, Avdelningschef Drift, 0911-98198, philip.ohman@sca.com

För ytterligare information om rekryteringsprocessen: Stina Hedlund, HR-specialist rekrytering, stina.hedlund@sca.com

Facklig företrädare: Sveriges Ingenjörer - Mats Wiklund, Unionen – Lars Grankvist, Ledarna – Mikael Westerlund, Pappers – Stefan Lundkvist.  

Ring via växeln på 0911-980 00.  

Sista ansökningsdag är 25/3

Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSCA Munksund AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5562374859
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeDrift- och underhållsingenjör, anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

SCA Munksund AB söker en person till denna tjänst som drift- och underhållsingenjör, anläggning med placerings i Piteå. Om det låter intressant att arbeta som drift- och underhållsingenjör, anläggning hos SCA Munksund AB skickar du in din ansökan senast 2024-03-25.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Driftingenjör - Process till VA-enheten

Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB söker en person till tjänsten som väg- och vattenbyggnadsingenjör i Partille.

2024-02-19

Mer info

Senior elektronikingenjör till Prevas Uppsala

EdZa AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, konstruktion, elektronik i Uppsala.

2024-03-01

Mer info

Projektingenjör till Videntes i Västervik

Framtiden i Sverige AB söker en person till tjänsten som byggnadsingenjör i Västervik.

2024-03-01

Mer info