Sprinklerprojektör

Publiceringsdatum: 2024-02-23

Vill du arbeta inom bygg och anläggning-branschen? Vill du ta steget att arbeta som civilingenjör, bygg hos AFRY AB? Nu har du möjligheten. AFRY AB söker någon som vill arbeta heltid under tills vidare. Kanske är det du?

För detta jobb är Piteå den angivna tjänsteorten. AFRY AB har just nu en ledig tjänst som civilingenjör, bygg. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Söker du efter en spännande karriär som civilingenjör, bygg? Sök jobbet hos AFRY AB senast söndag den tjugofjärde mars 2024 och bli en del av deras team.


Jobbannons

Företagsbeskrivning

AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.

Jobbeskrivning

AFRY söker nu erfarna konstruktörer och handläggare inom sprinklerprojektering.

Våra projekt är både roliga, utmanande och varierande då våra kunder finns inom bland annat fastigheter, industri, skolor och sjukhus. Hos oss får du följa projekten från tidigt skede till leverans och uppföljning. I tjänsten ingår att arbeta med allt från tidiga skeden till kalkyler, projektering och ritningar som projekteras i MagiCAD Autocad eller Revit samt att ta fram teknisk dokumentation och handlingar.

Som del i ett stort konsultföretag har vi möjlighet att arbeta smart och få med bred kunskap inom alla installationstekniska områden - vad projektet än kräver kan vi hjälpas åt och lösa det. Vårt arbetsklimat präglas därför av teamwork och framåtanda. Vi arbetar i en positiv och stimulerande miljö där det ständigt pågår utbyte av erfarenheter.

Vi söker efter en passionerad sprinklerkonstruktör som vill vara en del av vårt team och arbeta med projekt som bidrar till en mer hållbar framtid. Du kommer att få chansen att utvecklas och växa inom konstruktörsområdet.

I rollen som sprinklerkonstruktör kommer du att arbeta med allt från utredningar i tidiga skeden till kalkyler, projektering, hydrauliska beräkningar och framtagande av tekniska handlingar för sprinkler med ritningar, beskrivningar, scheman och detaljritningar. Du kommer även få fördjupa dig i sprinklercentraler. Hos oss får du följa projekten från tidigt skede till leverans och uppföljning.

Hos oss finns både juniora och seniora kollegor, som stöttar varandra i uppdragen.

Är du nyfiken på vilka andra tjänster vi erbjuder? Läs mer här: https://afry.com/sv/afry-erbjuder-tjanster-inom-teknik

Kravspecifikation

Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet av sprinkler, helst som konsult alternativt från entreprenörsledet och känner att du vill fortsätta utvecklas som konstruktör. Under dina år inom yrket har du lärt känna relevanta aktörer och skapat långvariga relationer. Du är van att arbeta i MagiCAD och AutoCAD, kompetens inom Revit är meriterande. Du har en relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet från branschen.

Även om vi är ett internationellt företag, är det ett krav att du behärskar det svenska språket muntligt såväl som i skrift för att svara mot våra kunders behov.

I denna rekrytering lägger vi särskild stor vikt vid dina personliga kompetenser, vi söker dig som är kundfokuserad, har god problemlösningsförmåga, är affärsmässig och en teamplayer. Du identifierar möjligheter och löser problem med kreativitet och kommunikation både internt och hos kunden, med förmågan att bedöma genomförbarheten i entreprenadskedet. Att lyssna, förstå och arbeta för att uppfylla kundens behov samt våga föreslå alternativa lösningar när det behövs, med insikt i vår kunds affär eller uppdrag är viktigt för dig. Oavsett roll i uppdraget, ställer du tid och kostnad i relation till arvode, identifierar möjligheter för en gynnsam affär, tar mod till att diskutera ekonomi med kunder och gör realistiska kalkyler baserat på förfrågningsunderlag.

Ytterligare information

Sista ansökningsdag 2024-04-30. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson för frågor

Andreas Rinnström, COO

andreas.rinnstrom@afry.com

+46 10 505 64 17

Den här rekryteringen sköts internt av oss på AFRY och vi undanber oss vänligen kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAFRY AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5561206474
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeCivilingenjör, bygg
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

AFRY AB söker en person till denna tjänst som civilingenjör, bygg med placerings i Piteå. Om det låter intressant att arbeta som civilingenjör, bygg hos AFRY AB skickar du in din ansökan senast 2024-03-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Miljöutredare till Renova

Renova AB söker en person till tjänsten som miljöingenjör/miljövårdsingenjör i Göteborg.

2024-04-16

Mer info

Senior Contract Management till industriprojekt

Ingenio Consulting Group AB söker en person till tjänsten som byggnadskalkylator/anbudsingenjör i Göteborg.

2024-04-16

Mer info

Konsult automation & inbyggda system

Weskill AB söker en person till tjänsten som automationsingenjör, elkraft i Umeå.

2024-04-16

Mer info