Projektledare

Publiceringsdatum: 2024-02-16

Är du intresserad av att jobba inom bygg och anläggning? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Bravura Sverige AB genom att arbeta som väg- och vattenbyggnadsingenjör. Bravura Sverige AB behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för tills vidare, ta en titt på denna jobbannons.

Att bo i närheten av Piteå kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Bravura Sverige AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som väg- och vattenbyggnadsingenjör. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Låt Bravura Sverige AB hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som väg- och vattenbyggnadsingenjör! Ansök seast fredag den femtonde mars 2024.


Jobbannons

Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Nordec.

Om företaget:

Nordec är Nordens ledande stålbyggnadsentreprenör med verksamhet i Sverige, Finland, Norge, Litauen, Polen och Tjeckien. Verksamheten är fokuserad på projektering, tillverkning och montering av kompletta stomlösningar inklusive väggar och tak för industri, kommersiella fastigheter och hallar, samt tillverkning och montering av stålbroar. Verksamheten indelas i affärsområdena Heavy Industry & Bridges, Single-Storey, Multi-Storey och CEE. Koncernen sysselsätter ca 630 heltidsanställda och omsättningen för 2022 var ca 4 mdkr.

Hos Nordec ges möjligheten att delta i några av Sveriges största och mest intressanta stålbyggnadsprojekt. Det är en arbetsplats som präglas av korta beslutsvägar, öppenhet, innovation med en ständig strävan efter förbättringar i företaget och arbetsmetoder. På Nordec erbjuds medarbetare en unik insyn i samtliga kärnområden där de blir en del av leveransen av säkra, klimatsmarta och kostnadseffektiva industriprojekt inom stålbyggnadsbranschen.

Arbetsuppgifter

Som projektledare hos Nordec har du ett övergripande ansvar i projekten som levereras, från order till överlämning till kund. Dina dagliga uppgifter är att leda och fördela arbetet i ditt projektteam samt skapa goda kundrelationer.

I ditt ansvarområde ingår kontraktsförhandlingar, projektplanering och samordning. Detta innebär att du sätter ihop projektteam av interna och inhyrda resurser samt upprättar och följer upp tidsplan, ekonomi och HSEQ. Löpande under projekten sköter du även samordning av dokumentation och överlämning av entreprenad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Övergripande projektplanering och samordning
  • Daglig ledning av projektteam
  • Upprättande och uppföljning av projektmål inom ekonomi, tidsplan, HSEQ
  • Avvikelse- och ÄTA-hantering samt förhandling

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

  • Teknisk eftergymnasialutbildning inom exempelvis byggkonstruktion, väg-, vatten, eller samhällsbyggnad
  • Flera års arbetslivserfarenhet inom projektledning
  • Goda kunskaper inom entreprenad-juridik
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
  • B-körkort
  • God datorvana och systemförståelse

Vi tror att du som söker har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du är strukturerad, arbetar enligt en tydlig process, organiserar och planerar ditt arbete väl och slutför det du påbörjat. Vi söker dig som drivs av att leda och motivera andra för att uppnå gemensamma mål. Du är affärsinriktad och driven av att skapa och utveckla affärer. Du är trygg och orädd i rollen som ledare och har förmågan att få din projektgrupp att hitta effektiva lösningar och arbetssätt genom ett coachande ledarskap. Det är viktigt att du har en mycket god kommunikativ förmåga. Vidare är du en person som har förmågan att ha ett helikopterperspektiv samt bibehålla fokus på målet i ett projekt.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Piteå

Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna https://www.bravura.se/fragor-och-svar'>här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information https://www.bravura.se/karriar/'>här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnBravura Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5567520803
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeVäg- och vattenbyggnadsingenjör
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Bravura Sverige AB söker en person till denna tjänst som väg- och vattenbyggnadsingenjör med placerings i Piteå. Om det låter intressant att arbeta som väg- och vattenbyggnadsingenjör hos Bravura Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2024-03-15.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Projektledare

Etteplan Sweden AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, konstruktion, maskin i Solna.

2024-04-18

Mer info

Projektledare inom Maritim logistik

RISE Research Institutes of Sweden AB söker en person till tjänsten som logistikingenjör i Göteborg.

2024-04-09

Mer info

Erfaren projektledare

Stockholm Exergi AB söker fem personer till tjänsten som anläggningsingenjör, elkraft i Stockholm.

2024-04-09

Mer info