Anbudsingenjör / Kalkylingenjör

Publiceringsdatum: 2024-02-16

Har du övervägt att arbeta inom bygg och anläggning-branschen? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som byggnadskalkylator/anbudsingenjör hos Bravura Sverige AB. Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos Bravura Sverige AB under tills vidare. De letar just nu efter nya medarbetare.

Piteå är platsen där denna position är ledig. Om du letar efter en spännande karriär inom byggnadskalkylator/anbudsingenjör-branschen, har Bravura Sverige AB just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. Sista ansökningsdagen till jobbet som byggnadskalkylator/anbudsingenjör hos Bravura Sverige AB är fredag den femtonde mars 2024.


Jobbannons

Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Nordec.

Om företaget:

Nordec är Nordens ledande stålbyggnadsentreprenör med verksamhet i Sverige, Finland, Norge, Litauen, Polen och Tjeckien. Verksamheten är fokuserad på projektering, tillverkning och montering av kompletta stomlösningar inklusive väggar och tak för industri, kommersiella fastigheter och hallar, samt tillverkning och montering av stålbroar. Verksamheten indelas i affärsområdena Heavy Industry & Bridges, Single-Storey, Multi-Storey och CEE. Koncernen sysselsätter ca 630 heltidsanställda och omsättningen för 2022 var ca 4 mdkr.

Hos Nordec ges möjligheten att delta i några av Sveriges största och mest intressanta stålbyggnadsprojekt. Det är en arbetsplats som präglas av korta beslutsvägar, öppenhet, innovation med en ständig strävan efter förbättringar i företaget och arbetsmetoder. På Nordec erbjuds medarbetare en unik insyn i samtliga kärnområden där de blir en del av leveransen av säkra, klimatsmarta och kostnadseffektiva industriprojekt inom stålbyggnadsbranschen.

Arbetsuppgifter

Som anbudsingenjör har du möjlighet att medverka i projektens alla faser, från förfrågan till projektöverlämning. I rollen har du ett helhetsansvar där du sammanställer och utvärderar förfrågningar, upprätta kalkyler och granska förfrågningsunderlag. Du ansvarar även för planering av anbudsarbetet i anbudsskedet samt för projektöverlämning till projektledare. Under projektfasen är du även behjälplig för projektorganisationen i prognosarbete och ekonomiuppföljning.

Vidare samlar du in material- och arbetskostnader från verkstäderna. Du utvärderar även anbud och offerter från underentreprenörer och leverantörer. Genom detta ansvarar du även för kommunikation och korrespondens med leverantörer och samarbetsaktörer inom inköp. I rollen arbetar du nära med säljare och beslutsfattare.

 • Medverka i projektets samtliga faser, i samarbete med säljare och beslutsfattare
 • Upprättande av produktionskalkyl och omkostnadskalkyl
 • Upprättande av anbud inkl. prissättning
 • Prisberäkningar och korrespondens med leverantörer och samarbetspartners
 • Inhämtande av kalkyldata från verkstäder

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

 • Teknisk eftergymnasialutbildning, gärna inom byggkonstruktion, väg-, vatten- eller samhällsbyggnad
 • Arbetslivserfarenhet från liknande roll eller inom stålbranschen
 • Erfarenhet från kalkylarbete, anbudsprocesser och inom entreprenadjuridik
 • Flytande tal och skrift i svenska och engelska
 • B-körkort
 • God datavana och systemförståelse

För att trivas i rollen är du en person som tar eget ansvar över dina uppgifter och gillar att driva ditt eget arbete. Därtill förstår du vikten av god kommunikation och är duktig på att muntligen och skriftligen uttrycka dig tydligt och välformulerat. Du har en lösningsfokuserad inställning och är kreativ genom att komma med nya infallsvinklar och förslå nya tillvägagångsätt. I rollen krävs det att du kan omprioritera uppgifter och därför är det viktigt att du är flexibel som person vilket innebär att du kan anpassa ditt arbete efter en situation och förutsättningar. Vidare är du noga med detaljerna i ditt arbete, jobbar strukturerat och metodiskt.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse, med hänsyn till uppsägningstid

Plats: Piteå

Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna https://www.bravura.se/fragor-och-svar'>här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information https://www.bravura.se/karriar/'>här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnBravura Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5567520803
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeByggnadskalkylator/Anbudsingenjör
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Bravura Sverige AB söker en person till denna tjänst som byggnadskalkylator/anbudsingenjör med placerings i Piteå. Om det låter intressant att arbeta som byggnadskalkylator/anbudsingenjör hos Bravura Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2024-03-15.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Entreprenad -/Kalkylingenjör

Poolia Sverige AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, byggnadskonstruktion i Luleå.

2024-03-25

Mer info

Maskinoperator / Production Engineer / products assembler

AFNORD AB söker tio personer till tjänsten som produktionsingenjör, maskin i Stockholm.

2024-01-23

Mer info

Automation engineer / Automations Ingenjör

AFNORD AB söker fem personer till tjänsten som automationsingenjör, maskin i Stockholm.

2024-01-23

Mer info