IT-ingenjör till Bild-och funktionsteknik i Malmö

Publiceringsdatum: 2024-02-22

Söker du efter ett jobb inom yrken med teknisk inriktning-sektorn? Positionen som medicinteknisk ingenjör hos REGION SKÅNE är öppen och väntar på en lämplig kandidat - kan det vara du? Vill du arbeta heltid hos REGION SKÅNE? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst tills vidare.

Malmö är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Om du letar efter en spännande karriär inom medicinteknisk ingenjör-branschen, har REGION SKÅNE just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. REGION SKÅNE letar efter erfaren medicinteknisk ingenjör som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är torsdag den fjortonde mars 2024.


Jobbannons

Gör skillnad. Varje dag.

Medicinsk service ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Våra tjänster omfattar alltifrån laboratoriemedicin och medicinsk teknik till uppdrag inom prehospital sjukvård och forskning. Vi är cirka 2100 medarbetare i förvaltningen. Bild- och laboratorieteknik (BOLT) är organisatoriskt placerat i verksamhetsområde Laboratoriemedicin Bas. Område Bild- och laboratorieteknik består av tre enheter som ansvarar för att upprätthålla den medicintekniska säkerheten genom förebyggande och avhjälpande underhåll av medicinteknisk utrustning. BOLT bistår Region Skånes verksamheter inom Bild- och funktionsmedicin samt Laboratoriemedicin med teknisk kompetens. Verksamheten är också involverad i investeringar och upphandlingar samt deltar i forskning och utveckling inom området.

ARBETSUPPGIFTER

Tjänsten inriktar sig i första hand till IT-support på medicintekniska produkter (MTP) inom Bild och funktion (diagnostik). Som IT-ingenjör hos oss kommer du ingå i en grupp av ingenjörer, tekniker och specialister som ansvar för upphandling, drift och underhåll av medicintekniska utrustningar inom bild- och funktionsmedicin. Arbetsuppgifter är allt ifrån installation, uppkoppling, integration, felsökning samt support till verksamheten och kollegerna (MT-ingenjörer). Det förekommer även rent administrativa arbetsuppgifter kring kvalitetssystem och utveckling av arbetsmetoder. I tjänsten ingår arbetsuppgifter både lokalt och regionalt inom bild- och funktionsdiagnostiks enheter tillsammans med externa samarbetspartners. Det finns stora möjligheter för egenutveckling inom Bild- och funktionsteknik.

Placeringsort för närvarande är Malmö men då vi arbetar regionalt sker en del arbete på andra orter i regionen.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är utbildad högskoleingenjör eller civilingenjör inom IT. Har du annan utbildning/erfarenhet som kan bedömas likvärdig inom elektroteknik och IT är du också välkommen att ansöka. Du bör ha erfarenhet av IT-arbete i större organisationer. Du som söker har därtill goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. För tjänsten krävs det att du har giltigt B-körkort då det kan förekomma resor. Vi ser gärna att du har erfarenhet från offentliga upphandlingar. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning och av medicintekniskt relaterat arbete inom Bild och funktionsmedicin.

Som person är du noggrann, kommunikativ, strukturerad, engagerad och ansvarsfull. Arbetet kräver fallenhet för serviceåtagande. Du ska även vara van vid att arbeta såväl självständigt som i grupp. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och naturligtvis så måste du leva upp till Region Skånes värdegrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT

Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt.

Medicinsk service är en av Region Skånes elva hälso- och sjukvårdsförvaltningar, med cirka 2 000 medarbetare. Vi möter vårdens behov av ambulanssjukvård, bild- och laboratorieteknik, klinisk träning, laboratoriemedicin och sjukvårdsrådgivning. Den laboratoriemedicinska verksamheten omfattar områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, farmakologi, mikrobiologi samt patologi. Även smittskydd och vårdhygien tillhör förvaltningen. Inom förvaltningen bedriver vi även forskning.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnREGION SKÅNE
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2321000255
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeMedicinteknisk ingenjör
YrkesområdeYrken med teknisk inriktning

Ansökan

REGION SKÅNE söker en person till denna tjänst som medicinteknisk ingenjör med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som medicinteknisk ingenjör hos REGION SKÅNE skickar du in din ansökan senast 2024-03-14.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Junior Automationsingenjör till AFRY i Malmö!

Framtiden i Sverige AB söker en person till tjänsten som automationsingenjör, maskin i Malmö.

2024-04-17

Mer info

Erfarna projektörer inom Järnväg (BEST) till Malmö

SYSTRA AB söker en person till tjänsten som järnvägsingenjör i Malmö.

2024-04-11

Mer info

Verifieringsingenjör till Arjo i Malmö

Tng Group AB söker en person till tjänsten som produktionsingenjör, maskin i Malmö.

2024-04-17

Mer info