Junior konsult till Nitro Consult AB

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Söker du efter ett jobb inom yrken med teknisk inriktning-sektorn? Nu har du chansen att börja jobba som kvalitetsingenjör, maskin/kvalitetstekniker, maskin hos Bravura Sverige AB. Om du vill arbeta heltid hos Bravura Sverige AB, har de just nu en tjänst tills vidare som kan passa dig.

Platsen där jobbet finns ledigt är i Luleå. Bravura Sverige AB behöver fler anställda som stödjer arbetet inom kvalitetsingenjör, maskin/kvalitetstekniker, maskin. Kolla in deras lediga tjänst för att se om du har vad som krävs. Här är chansen att bli en del av Bravura Sverige AB och jobba som kvalitetsingenjör, maskin/kvalitetstekniker, maskin! Ansök senast måndag den femtonde juli 2024.


Jobbannons

Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Nitro Consultant AB.

Om företaget:

Nitro Consult är en av Europas största och mest kompletta sprängtekniska konsultföretag med rötter i Alfred Nobel. Företaget tillhandahåller tjänster inom omgivningspåverkan som säkerställer tryggheten vid sprängningar och markarbeten, vilket i sin tur bidrar till en miljösäker samhällsutveckling. Nitro Consult vision syftar till att samhället ska kunna utvecklas i harmoni med människor och miljö. Som nyanställd kliver du in i ett företag fylld med gedigen kompetens där du tillåts lära samt utvecklas inom din roll likväl som i din karriär.

Arbetsuppgifter

Som en introduktion till rollen kommer du att få genomgå en utbildning för att lära dig mer om företaget och de arbetsuppgifter som ingår i din tjänst. Efter en gedigen upplärningsperiod blir du tilldelad olika projekt. Du ansvarar för flera projekt samtidigt, med varierande arbetsuppgifter både ute i fältet och på kontoret.

Arbetsuppgifterna består av:

  • Besiktningar av byggnader
  • Vibrationsmätning
  • Riskanalys
  • Teknisk rådgivning

Som konsult har du ansvar över interna likväl som externa kontakter, detta innebär ett gott samarbete med dina kollegor, privatpersoner, beställare, kunder och entreprenörer för att nämna några. Nitro Consult strävar efter att nyttja dina tidigare erfarenheter och egenskaper samtidigt som du erbjuds ett klimat där lära och utveckling är centralt.

Tjänsten innebär en del resande inom regionen, utöver detta är 1 – 3 övernattningar på hotell per månad att förvänta. Kontoret är beläget i centrala Luleå.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

  • Gymnasialutbildning med teknisk eller naturvetenskaplig inriktning
  • Arbetslivserfarenhet från serviceyrke eller liknande
  • Körkort och tillgång till bil
  • God kommunikativ förmåga i svenska i både tal och skrift
  • Arbetslivserfarenheter från bygg- och entreprenadbranschen är meriterande
  • Relevant högskoleutbildning är meriterande

För att trivas i rollen ser vi att du är en nyfiken individ med ett tekniskt intresse som motiveras av att sätta i gång och driva projekt framåt. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet bli bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid. För att lyckas i rollen är du en kommunikativ person som är duktig på att bygga långsiktiga relationer. Din styrka ligger i att hjälpa andra och du trivs i en stöttande roll där du får ge service till andra. När någon ber dig om hjälp är du tillmötesgående och delar gärna med dig av din kunskap till andra. Avslutande blir du motiverad av problemlösning och tycker det är roligt att fördjupa dig i tekniska problem. Du anstränger dig alltid för att kunna identifiera bästa möjliga lösning, och du uppskattar att se resultatet av jobbet du lägger ned.

Övrig information:

Start: Omgående, men hänsyn till uppsägningstid

Plats: Luleå

Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna https://www.bravura.se/fragor-och-svar'>här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information https://www.bravura.se/karriar/'>här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnBravura Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5567520803
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeKvalitetsingenjör, maskin/Kvalitetstekniker, maskin
YrkesområdeYrken med teknisk inriktning

Ansökan

Bravura Sverige AB söker en person till denna tjänst som kvalitetsingenjör, maskin/kvalitetstekniker, maskin med placerings i Luleå. Om det låter intressant att arbeta som kvalitetsingenjör, maskin/kvalitetstekniker, maskin hos Bravura Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-15.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Junior Miljökonsult till AFRY

Professionals Nord Rekrytering AB söker en person till tjänsten som miljöingenjör/miljövårdsingenjör i Umeå.

2024-05-30

Mer info

Konstruktör till Fagerström Industrikonsult AB

Bravura Sverige AB söker en person till tjänsten som planeringsingenjör, maskin i Helsingborg.

2024-06-10

Mer info

Junior Komponentingenjör till SAAB Dynamics i Karlskoga

Friday Väst AB söker en person till tjänsten som kontrollingenjör, maskin i Karlskoga.

2024-06-03

Mer info