SUPERINTENDENT TILL ERIK THUN AB

Publiceringsdatum: 2024-03-01

Skulle du vilja jobba inom yrken med teknisk inriktning? Letar du efter en chans att arbeta som kvalitetsingenjör, maskin/kvalitetstekniker, maskin på Nexer Recruit AB? Nu är det möjligt. Nexer Recruit AB söker någon som vill arbeta heltid under tills vidare. Kanske är det du?

För detta jobb är Lidköping den angivna tjänsteorten. Om du letar efter en spännande karriär inom kvalitetsingenjör, maskin/kvalitetstekniker, maskin-branschen, har Nexer Recruit AB just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. Sista ansökningsdagen till jobbet som kvalitetsingenjör, maskin/kvalitetstekniker, maskin hos Nexer Recruit AB är torsdag den trettionde maj 2024.


Jobbannons

https://images.teamtailor-cdn.com/images/s3/teamtailor-production/gallery_picture-v6/image_uploads/08deb8a3-7d6d-4f34-b598-b37b1c342913/original.png" alt="Thunbolagen_original_bla_002.png" />

Trivs du i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och att du får ta ett stort eget ansvar? Erik Thun AB satsar och förnyar sin flotta för att möta framtidens miljökrav och söker nu en Teknisk Superintendent med teknisk expertis och erfarenhet från sjöfarten för att stärka deras team.

Din vardag

Som Superintendent kommer du att vara en del av deras tekniska avdelning och arbeta nära tillsammans med kollegor inom avdelningen samt ha daglig kontakt med besättningsmedlemmar på tilldelade fartyg. Du kommer vara ansvarig för övervakningen av teknisk support, reparation och underhåll av flera fartyg i vår flotta samt delta i projekt. Ditt arbete består av:

- Aktivt arbete med underhålls- och reparationsprojekt för flottan

- Hantera budget för reparationer och underhåll, inklusive planering av varvsuppehåll

- Ledning av tekniska projekt, från nybyggnationer till större underhållsarbeten

- Säkerställa att alla fartyg uppfyller gällande klassningskrav och certifieringar

Vem är du?

- Högskoleutbildning inom marin teknik eller motsvarande teknisk inriktning

- Har seglat seniorbefäl eller har arbetat med teknisk drift av fartyg

- Svenska och engelska i både tal och skrift

- Strategiskt tänk, strukturerad, noggrann och ha förmåga att driva projekt framåt

Vill du mer?

I den här rekryteringen samarbetar Erik Thun AB med Nexer Recruit, får du tjänsten kommer du att anställas av Erik Thun AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson på telefonnummer: 46 73846816 eller via e-post: stefan.larsson@nexergroup.com Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2024-03-31.

Om Erik Thun AB

Erik Thun AB är ett familjeägt företag med 50 fartyg i drift, inriktade på långsiktig hållbarhet och innovation inom sjöfarten. Vi erbjuder en arbetsplats med utmanande och varierande arbetsuppgifter där ditt arbete gör skillnad. För ytterligare information om Erik Thun AB, besök vår webbplats: www.thun.seOm jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnNexer Recruit AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5569754970
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeKvalitetsingenjör, maskin/Kvalitetstekniker, maskin
YrkesområdeYrken med teknisk inriktning

Ansökan

Nexer Recruit AB söker en person till denna tjänst som kvalitetsingenjör, maskin/kvalitetstekniker, maskin med placerings i Lidköping. Om det låter intressant att arbeta som kvalitetsingenjör, maskin/kvalitetstekniker, maskin hos Nexer Recruit AB skickar du in din ansökan senast 2024-05-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Projektingenjörer med erfarenhet till Norrbotniabanan

Trafikverket söker tre personer till tjänsten som projekteringsingenjör, bygg och anläggning i Umeå.

2024-04-19

Mer info

Project Engineer El/Automation till ABB

ABB AB söker en person till tjänsten som projekteringsingenjör, maskin i Kiruna.

2024-04-12

Mer info

Talangprogram! Systemingenjör med inriktning på hårdvara till SAAB

Framtiden i Sverige AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, maskin i Linköping.

2024-04-08

Mer info