Junior elektronikutvecklare inom datorkortskonstruktion

Publiceringsdatum: 2024-02-21

Har du övervägt att arbeta inom yrken med teknisk inriktning-branschen? Det är nu möjligt för dig att få jobb som civilingenjör, produktion, elektronik hos Skill Rekrytering & Bemanning AB. Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos Skill Rekrytering & Bemanning AB under 6 månader eller längre. De letar just nu efter nya medarbetare.

För detta jobb är Jönköping den angivna tjänsteorten. Skill Rekrytering & Bemanning AB har just nu en ledig tjänst som civilingenjör, produktion, elektronik. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Här är chansen att bli en del av Skill Rekrytering & Bemanning AB och jobba som civilingenjör, produktion, elektronik! Ansök senast onsdag den tjugonde mars 2024.


Jobbannons

Vill du vara en del av ett dynamiskt team där du får möjlighet att utveckla dina färdigheter inom elektronik och bidra till spännande projekt inom flygindustrin? Vi söker nu en nyfiken och engagerad elektronikutvecklare som brinner för teknik och vill ta sina första steg i karriären hos oss. Om du vill vara med och forma framtidens elektroniklösningar, då kan detta vara din nästa utmaning!

Om företaget

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är ca 20 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av ett team av elektronikutvecklare och samarbeta nära med andra tekniska experter såsom systemingenjörer, utvecklingsingenjörer samt mjukvaruutvecklare för att skapa robusta och kostnadseffektiva lösningar.

I din roll kommer du att vara engagerad i varje steg av elektronikutvecklingsprocessen, från att analysera krav till att verifiera systemet. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att inkludera att definiera krav, designa, simulera, verifiera samt dokumentera. Detta innefattar utveckling av kretskort (digitalt, analogt och/eller kraft) och FPGA-programmering.

Din profil

Vi tror att du som söker har en relevant utbildning, gärna en högskole- eller civilingenjörsutbildning med inriktning Elektro, Teknisk Fysik, Datateknik, Inbyggda System eller motsvarande. Har du tidigare kunskaper inom elektronik samt förståelse av processorer, minnen, datorarkitektur och inbyggda system är det meriterande. Tjänsten kräver att du utrycker dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

Känner du igen dig i egenskaper som kommunikativ, nyfiken och analytisk? Bra! Då har du sannolikt goda förutsättningar att nå framgång i rollen. Vi vill jobba med dig som drivs av utmaningar och har en förmåga att koordinera och prioritera ditt arbete. Du är en strukturerad och engagerad person som sätter laget före jaget. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökningsförfarande

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader via Skill, med chans till förlängning alternativt övertag av kund. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Linda Algeskog, linda.algeskog@skill.se alternativt Gentonis Gjikokaj, gentonis.gjikokaj@skill.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.'

Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.

People change – everything.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSkill Rekrytering & Bemanning AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5566858618
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeCivilingenjör, produktion, elektronik
YrkesområdeYrken med teknisk inriktning

Ansökan

Skill Rekrytering & Bemanning AB söker en person till denna tjänst som civilingenjör, produktion, elektronik med placerings i Jönköping. Om det låter intressant att arbeta som civilingenjör, produktion, elektronik hos Skill Rekrytering & Bemanning AB skickar du in din ansökan senast 2024-03-20.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Junior mekanik/maskiningenjör inom instrumentutveckling

Framtiden i Sverige AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, konstruktion, maskin i Stockholm.

2024-04-16

Mer info

Junior processingenjör inom Life Science till AFRY

Framtiden i Sverige AB söker en person till tjänsten som processingenjör, kemiteknik i Stockholm.

2024-04-19

Mer info

Junior ingenjör inom motorutveckling till AVL

Bravura Sverige AB söker två personer till tjänsten som fordonsingenjör i Södertälje.

2024-04-11

Mer info