Systemingenjör

Publiceringsdatum: 2024-02-15

Funderar du på att söka jobb inom data/it? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som civilingenjör, systemutveckling hos Skill Rekrytering & Bemanning AB. Detta är ett jobb på heltid där Skill Rekrytering & Bemanning AB letar efter någon under tills vidare.

Platsen där jobbet finns ledigt är i Järfälla. Skill Rekrytering & Bemanning AB behöver fler anställda som stödjer arbetet inom civilingenjör, systemutveckling. Kolla in deras lediga tjänst för att se om du har vad som krävs. Bli en del av teamet hos Skill Rekrytering & Bemanning AB som civilingenjör, systemutveckling genom att ansöka senast torsdag den fjortonde mars 2024.


Jobbannons

Är du en systemingenjör trivs med att utforska det tekniska området och ta itu med utmaningar inom världsledande teknik? Då är kanske du den vi söker, välkommen med din ansökan!

Om företaget

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområde Surveillance erbjuder världsledande teknologi som ger lägesbilder och beslutsunderlag för försvar mot olika hot. Portföljen omfattar radar-, telekrig- och ledningssystem samt trygghets- och säkerhetslösningar.

Saab är ett företag där människan står i centrum. De har en god arbetsmiljö som präglas av att medarbetare stöttar och hjälper varandra för att utvecklas framåt. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där Saab alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Dina arbetsuppgifter

Som systemingenjör kommer du att arbeta i utvecklings- och leveransprojekt med spännande teknik i avancerade system. Du är med i projektens alla faser och kommer ha en mängd kontakter med både interna och externa parter samt delta i olika nätverk och forum. Kravnedbrytning och arkitektur- och gränssnittsfrågor i högteknologiska produkter kommer vara ett av ansvarsområdena. Du kommer att ha nära samarbete med många av de olika sektionerna som ingår i designavdelningen men också med andra intressenter inom organisationen.

De många kontaktytorna och delaktigheten i hela livscykeln gör denna tjänst både flexibel och stimulerande.

Exempel på arbetsuppgifter :

  • Design av produkt-/systemarkitektur inklusive gränsytor
  • Identifiera produktkrav och nedbrytning av dessa krav
  • I samarbete med produkt- och projektledning, kunder och andra kravställare säkerställa att aktuellt systems kravsättning motsvarar förväntad leverans
  • Under utvecklingsfasen följa systemet genom utveckling, integration och verifiering
  • Att vara ett bollplank mot konstruktörer och utvecklare i hur vi skall strukturera arbetet utifrån ett systemperspektiv.

Din profil

Vi söker dig som trivs med att utforska det tekniska området och ta itu med utmaningar inom världsledande teknik.

För att lyckas i rollen behöver du ha en förmåga att strukturera, dokumentera och planera ditt arbete. Vi ser också att du har ett analytiskt och kvalitetsinriktat tänk genomgående i ditt arbete.

Krav för tjänsten:

  • Vi söker dig som är civilingenjör eller högskoleingenjör inom Teknisk Fysik, Elektronik, Mekatronik, Farkostteknik, Datateknik eller liknande utbildning
  • Du har några eller flera års erfarenhet inom liknade arbete
  • Det är viktigt att du kan kommunicera på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Meriterande är att ha arbetat med krav (i exempelvis DOORS) och designdokumentation och arbete inom försvarsindustri.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande

Är du vår nästa systemingenjör? Vänligen inkom med ett ansökningsförfarande så snart som möjligt.

Detta är initialt ett konsultuppdrag om sex månader via Skill med goda möjligheter till förlängning eller övertagande av Saab. Urvalet bearbetas löpande.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Linda Sjölander, linda.sjolander@skill.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.

Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSkill Rekrytering & Bemanning AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566858618
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeCivilingenjör, systemutveckling
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Skill Rekrytering & Bemanning AB söker en person till denna tjänst som civilingenjör, systemutveckling med placerings i Järfälla. Om det låter intressant att arbeta som civilingenjör, systemutveckling hos Skill Rekrytering & Bemanning AB skickar du in din ansökan senast 2024-03-14.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Systemingenjör Marinverkstaden

Försvarsmakten söker en person till tjänsten som serviceingenjör, maskin i Karlskrona.

2024-04-19

Mer info

Systemingenjör sensorsystem

SAAB AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, systemutveckling i Järfälla.

2024-04-18

Mer info

Systemingenjör Sjukvårdsmateriel

Försvarsmakten söker en person till tjänsten som logistikingenjör i Boden.

2024-04-19

Mer info