Systemingenjör till avdelning Teknik, Projekt & IT på Holmen Iggesund

Publiceringsdatum: 2024-02-15

Funderar du på att söka jobb inom yrken med teknisk inriktning? Vill du ta steget att arbeta som automationsingenjör, maskin hos Holmen AB? Nu har du möjligheten. Holmen AB söker efter en ny anställd på heltid under tills vidare som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Hudiksvall är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Holmen AB har just nu en ledig tjänst som automationsingenjör, maskin. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Här är chansen att bli en del av Holmen AB och jobba som automationsingenjör, maskin! Ansök senast söndag den sjuttonde mars 2024.


Jobbannons

Ett smart och meningsfullt valÄr du strategisk, noggrann och lösningsorienterad? Brinner du för att ta dig an nya utmaningar och projekt samt bidra med innovativa och effektiva förbättringar och lösningar? 

Din nästa arbetsplats?

Iggesunds Bruk tillverkar världsledande kartong under varumärket Invercote. Förpackningar av vår kvalitetskartong är en viktig del av köpupplevelsen för våra kunders kunder. Vi är en internationell och hållbar verksamhet med stora utvecklingsmöjligheter för alla medarbetare. Vi värdesätter våra medarbetare och produkter högt. Hos oss jobbar idag omkring 750 medarbetare. Vårt bruk finns vid Hälsinglands kust, 9 kilometer söder om Hudiksvall

Din framtida utmaning

Vi söker nu en Systemingenjör till avdelningen Teknik, Projekt och IT på Holmen Iggesund, där du kommer arbeta tillsammans med andra ingenjörer inom styrsystem, el, instrument och mekanik. Du kommer att ha en koordinerande roll för våra automationssystem mot kartongbruket, vilket innebär att arbeta med tillgänglighet, funktionalitet samt framtida teknikval i samband med investeringsprojekt. Stor vikt ligger också på vårt arbete med digitalisering och cybersecurity där samarbete med IT är viktigt.

I dina arbetsuppgifter som Systemingenjör ingår att skapa och upprätthålla livscykelplaner, standarder och dokumentation för våra automationssystem. I våra investeringsprojekt är du disciplinansvarig för styrsystem, kravställer och kvalitetssäkrar samt är kontaktperson mot leverantörer. Du kommer ha ett stort kontaktnät inom vår egna organisation samt med våra leverantörer. Vi ser även att du genom din specialistroll stödjer underhåll- och driftpersonal, deltar vid drifttagning och felsökning, vilket innebär en varierande vardag.

För att lyckas i rollen

Vi söker efter dig som vill vara med på vår utvecklingsresa för att förbättra bruket! Vi ser gärna att du har erfarenhet av automationssystem från ABB och Siemens, både på system och applikationsnivå. Du har kunskap om integrationer mellan IT-system och styrsystem. Meriterande är om du har kunskap inom IT och cybersecurity för automationssystem. 

För att lyckas i rollen tror vi att du har en ingenjörsutbildning inom relevant område alternativt en yrkeshögskoleutbildning med erfarenhet från procesess- eller tillverkningsindustrin.

Som person är du strategisk, noggrann och lösningsorienterad med en god förmåga att kommunicera och samverka med andra. Du brinner för att ta dig an nya utmaningar och projekt samt bidra med innovativa och effektiva förbättringar och lösningar. Du ser också till att slutföra de arbeten du påbörjat. 

Goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort är ett krav.

Ansök redan idag!

Frågor om tjänsten? Kontakta Sektionschef Lena Alberth eller HR-partner Linn Almqvist,via kontaktuppgifterna längst ned i annonsen.

Vi får skogen att växa och ge

Holmens verksamhet utgår från kraften som finns i skogen. Träden som växer, vattnet som rusar i älvarna och vinden som blåser i trädtopparna. Det är kärnan i Holmen, en affär byggd på skogens kretslopp och de förnybara produkter vi kan skapa av detta. Våra affärsområden är Skog, Energi, Trävaror, Kartong och Papper. Vi är 3 500 medarbetare som med mod, engagemang och ansvar skapar en hållbar framtid.

Premiumkartong för medvetna varumärken Holmen Iggesund utvecklar premiumkartong till förpackningslösningar inom exempelvis kosmetik, elektronik, läkemedel och livsmedel. Våra produktfamiljer Invercote och Incada passar medvetna varumärken med höga ambitioner, tack vare slitstyrkan, de goda designegenskaperna och det låga klimatavtrycket. Vi använder färska fibrer från hållbart brukade och certifierade skogar. Våra anläggningar för produktion och förädling ligger i Iggesund och Strömsbruk, Sverige, samt i Workington, Storbritannien.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnHolmen AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5560013301
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeAutomationsingenjör, maskin
YrkesområdeYrken med teknisk inriktning

Ansökan

Holmen AB söker en person till denna tjänst som automationsingenjör, maskin med placerings i Hudiksvall. Om det låter intressant att arbeta som automationsingenjör, maskin hos Holmen AB skickar du in din ansökan senast 2024-03-17.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Projektledare till R&D

Unik Resurs i Sverige AB söker en person till tjänsten som utvecklingsingenjör, tillverkningsindustri i Finspång.

2024-04-03

Mer info

Projektledare inom miljö och kvalitet till Qestio

HR-Utveckling Dalarna AB söker en person till tjänsten som kvalitetsingenjör, maskin/kvalitetstekniker, maskin i Borlänge.

2024-03-28

Mer info

Felsökningsarkitekt till avdelningen Driftsäkerhet och Underhåll

Bae Systems Hägglunds AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, maskin i Örnsköldsvik.

2024-03-11

Mer info