Systemingenjör till Knowit Connectivity i Göteborg

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Letar du efter möjligheter att arbeta inom data/it? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Knowit AB (Publ) genom att arbeta som civilingenjör, systemutveckling. Om du vill arbeta heltid hos Knowit AB (Publ), har de just nu en tjänst tills vidare som kan passa dig.

Denna tjänst finns tillgänglig i Göteborg som är tjänsteorten. Knowit AB (Publ) söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som civilingenjör, systemutveckling. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Sista ansökningsdagen till jobbet som civilingenjör, systemutveckling hos Knowit AB (Publ) är onsdag den tjugosjunde november 2024.


Jobbannons

Är du på jakt efter nya utmaningar som systemingenjör och önskar dig en stabil arbetsmiljö där du kan utvecklas tillsammans med vänliga kollegor? Då kan Knowit Connectivity i Göteborg erbjuda precis vad du söker! Vi på Knowit strävar efter att arbeta tillsammans med dig som brinner för att bidra till våra kunders kvalitetsarbete och tillsammans med oss vill skapa en ljusare framtid!

Om rollen

Som systemingenjör hos oss kommer du att engageras i komplexa projekt som omfattar systemtekniska utredningar, kravhantering och design. Du kommer också att vara en del av förstudier och utredningar för att garantera produktens kvalitet. Ditt arbete som systemingenjör kan innebära utveckling av helt nya produkter samt modifiering och förbättring av befintliga. Arbetet utförs ofta i team där du har möjlighet att dela med dig av dina erfarenheter till andra med samma sinne.

I denna roll är det meriterande om du har:

  • Erfarenhet av kravhantering och förmåga att förstå och bryta ner krav.
  • Erfarenhet av leverantörshantering, inklusive samarbete och kravställning mot leverantörer.
  • Kompetens inom test och verifiering, med erfarenhet av testförfaranden och kvalitetssäkring.
  • En god förståelse för arkitektur, inklusive övergripande tekniska koncept och hur dessa påverkar en teknisk lösning.
Om dig

Vi ser gärna att du har en relevant högskole- eller universitetsutbildning och erfarenhet av att ha arbetat som systemingenjör. Om du är en utvecklare som söker nya utmaningar och vill prova på något nytt är denna roll också väl lämpad för dig!

Vi tror att du som person är kommunikativ, initiativrik, trivs med teamarbete och finner nöje i problemlösning. God förmåga att kommunicera på svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett krav. Eftersom vissa av våra kunder också kräver svenskt medborgarskap kan detta vara en nödvändighet för tjänsten.

Vad du kan förvänta dig

Att arbeta hos oss erbjuder variation och utöver att arbeta med spännande kunder och teknologier får du chansen att utvecklas tillsammans med våra kunder och växa med skickliga kollegor. På vårt kontor i centrala Göteborg arbetar vi inom fyra affärsområden och inom Knowit Connectivity är vi cirka 50 konsulter. Vi arbetar bland annat med utveckling av avancerade 5G-lösningar, design av framtidens autonoma fordon och med att omforma den uppkopplade världen. Hos oss får du möjligheten att delta i projekt i världsklass och tillsammans med våra kunder forma framtiden. Knowit präglas av en välkomnande atmosfär där mångfald och jämställdhet står i centrum. För mer information och uppdateringar, följ oss gärna på Linkedin och se vad som händer hos Connectivity i Göteborg.

Kontakt och ansökan

Om detta låter som rätt möjlighet för dig, tveka inte att skicka in din ansökan. Vi behandlar ansökningar löpande, så skicka din ansökan idag eller kontakta ansvarig rekryterare: David.Blaag-Nilsson@knowit.se, +46 76 13 95 605

Vill du höra mer om vad våra medarbetare säger? Lyssna gärna på detta poddavsnitt:

Läs mer och se vad vi gör på vår Knowit Connectivity på vår linkedin

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnKnowit AB (Publ)
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5563910354
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeCivilingenjör, systemutveckling
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Knowit AB (Publ) söker en person till denna tjänst som civilingenjör, systemutveckling med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som civilingenjör, systemutveckling hos Knowit AB (Publ) skickar du in din ansökan senast 2024-11-27.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Miljökonsult till SYSTRA i Göteborg eller Borås

SYSTRA AB söker en person till tjänsten som miljöingenjör/miljövårdsingenjör i Göteborg.

2024-06-07

Mer info

Projektledare till LIMAB, Göteborg

Jerrie AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, konstruktion, elektronik i Göteborg.

2024-06-10

Mer info

Säljinriktad projektledare till Blinkfyrar i Göteborg

Ingenio Consulting Group AB söker en person till tjänsten som elingenjör i Göteborg.

2024-06-10

Mer info