Signalprojektör till Sweco!

Publiceringsdatum: 2024-06-11

Är du på jakt efter en karriär inom yrken med teknisk inriktning? Letar du efter en chans att arbeta som signalingenjör på Academic Work Sweden AB? Nu är det möjligt. Academic Work Sweden AB söker efter en ny anställd på heltid under 6 månader eller längre som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Denna position är tillgänglig i Gävle. Academic Work Sweden AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som signalingenjör. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Har du vad som krävs för att arbeta som signalingenjör hos Academic Work Sweden AB? Ansök innan torsdag den elfte juli 2024 och ta reda på det!


Jobbannons

Vill du vara med och utveckla framtidens infrastruktur? Nu har du möjligheten att fortsätta din karriär hos Sweco som nu förstärker sin grupp i Gävle eller Borlänge med en signalprojektör. Detta är för dig som är en nyfiken person som motiveras och engageras av att arbeta med eltekniska järnvägslösningar. Varmt välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN

Sweco har Nordens bredaste kunskapsbas inom järnväg, spårväg och tunnelbana, nu söker vi efter en signalprojektör som kan stärka upp deras team i Gävle och/eller Borlänge. Gruppen arbetar med tjänster inom hela kedjan från utredning och analys till projektering, design samt drift och underhåll av anläggningar för spårburen trafik. Som signalprojektör arbetar du i första hand med projektering och är delaktig i framtagning av system-, bygg- och förvaltningshandlingar samt förfrågningsunderlag och utredningsmaterial i tidiga skeden.

Du kommer att ingå i ett nätverk av professionella ingenjörer och specialister där erfarenhetsutbyte och samarbete mellan kollegor och kontor över hela världen är en naturlig del. Vill du vara med på resan att bidra till utvecklingen och upprustningen av Sveriges järnväg och arbeta med hållbara infrastrukturlösningar så är detta rollen för dig.

Du erbjuds

 • Möjligheten att samarbeta med kompetenta och erfarna kollegor som är måna om gemenskap
 • Vara en del av en attraktiv arbetsplats med stora möjligheter till personlig och teknisk utveckling
 • Att arbeta med varierade och spännande projekt

VI SÖKER DIG SOM

 • Har en ingenjörsutbildning på universitets- eller högskolenivå inom elektroteknik, el/automation alternativt en examen som järnvägsprojektör
 • Har minst tre års arbetslivserfarenhet inom signalteknik eller liknande
 • Har ett stort intresse och förståelse för teknik och är nyfiken och driven för att lära dig mer som signalteknik och järnväg
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift då kommunikation kommer att ske på båda språken

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av projektering, granskning eller besiktning av järnvägens signalsystem

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Problemlösande
 • Självutvecklande
 • Relationsskapande

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du har ett genuint intresse av att själv utvecklas och som person är du öppen och nyfiken med ett stort engagemang och eget ansvarstagande. Det viktigaste är inte vad du har gjort utan vem du är. Vi tänker oss att du är entusiastisk och driver saker från idé till målgång – du tar hjälp och söker lösningar för att komma framåt.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Här kan du läsa mer om Sweco via deras hemsida.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAcademic Work Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5565595450
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeSignalingenjör
YrkesområdeYrken med teknisk inriktning

Ansökan

Academic Work Sweden AB söker en person till denna tjänst som signalingenjör med placerings i Gävle. Om det låter intressant att arbeta som signalingenjör hos Academic Work Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-11.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

BIM- och informationssamordnare till Sweco!

Academic Work Sweden AB söker en person till tjänsten som projekteringsingenjör, bygg och anläggning i Gävle.

2024-05-20

Mer info

Junior Beräkningsingenjör till Sweco!

Framtiden i Sverige AB söker en person till tjänsten som beräkningsingenjör, elkraft i Karlstad.

2024-04-09

Mer info

Kvalitetsingenjör till Saab Dynamics

Framtiden i Sverige AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, kvalitet, metallurgi i Karlskoga.

2024-04-23

Mer info