Teknisk konsult inom bygg/anläggning till vår kund i Stockholm

Publiceringsdatum: 2021-01-13

Dina arbetsuppgifter

Att arbeta som Teknisk konsult innebär ett ansvarstagande, fritt arbete med ett högt tempo. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att i byggprojekt arbeta med besiktning enligt Svensk Standard och vibrationskontroll i samband med vibrationsalstrande markarbeten, t.ex. sprängning, pålning, spontning och schaktning.

Arbetsuppgifterna är varierande med både fält- och kontorsarbete och innebär en mängd kontakter både internt och externt. Den ständigt pågående kontakten med dina kunder är mycket viktig.

Din profil

Vi söker dig med minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen, antingen från konsultsidan eller från entreprenadsidan. Du har sannolikt en teknisk högskole- eller YH-utbildning med relevant inriktning, t ex bygg, väg- och vatten eller liknande.

Denna roll innebär resor mellan olika byggarbetsplatser, därför är det ett krav att du har B-körkort. Du behärskar även det svenska språket obehindrat i tal och skrift.

Som person är det viktigt att du är strukturerad och har förmåga att följa rutiner och riktlinjer samtidigt som du måste kunna planera dina arbetsdagar på ett effektivt sätt. Du motiveras av att skapa goda resultat och lösa kunders behov. Vår kunds uppdrag är ofta omfattande i sin karaktär vilket leder till att det är viktigt att du kan arbeta effektivt samt har en hög stresstålighet då vissa perioder kan bli intensiva för att uppfylla satta deadlines.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeBesiktningsingenjör

Ansökan

2Complete AB söker en person till denna tjänst som besiktningsingenjör med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som besiktningsingenjör hos 2Complete AB skickar du in din ansökan senast 2021-02-26.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Risk- och Säkerhetskonsult till bolag inom järnvägssektorn, Stockholm

Shaya Solutions AB söker en person till tjänsten som kontrollingenjör i Stockholm.

2020-07-23

Mer info

Kontaktledningskonsult inom järnväg till Stockholm

Sweco AB (Publ) söker en person till tjänsten som civilingenjör, anläggning, elkraft i Stockholm.

2020-10-22

Mer info

Kontaktledningskonsult inom järnväg till Stockholm

Sweco AB (Publ) söker en person till tjänsten som civilingenjör, anläggning, elkraft i Stockholm.

2020-10-26

Mer info