Konstruktör ePropulsion development

Publiceringsdatum: 2022-08-06

Ta chansen att ägna dig åt konstruktion och teknisk problemlösning i världsklass!

Vill du vara med och utveckla Scanias framtida tekniska lösningar? Transportsektorn befinner sig just nu i ett gigantiskt tekniksprång där utvecklingen av autonoma, elektrifierade och uppkopplade fordon ger oss helt nya utmaningar och spännande möjligheter. 

Vem är du?

Vi söker dig som lockas av ny teknik och problemlösning! Du trivs att arbeta i tväfunktionella samarbeten där du gärna bollar dina idéer och kommunicerar enkelt och tydligt med förmåga att både ställa krav och kompromissa. Du lyckas bibehålla god struktur i ditt målfokuserade arbete och söker upp den fakta och de svar du behöver för att komma vidare. Ditt fokus på kunden är tydligt där kvalitet kommer i första hand. Du reagerar såväl som agerar för bästa möjliga beslut och du har ett intresse av att förstå framtidens behov och utmaningar.

  • Högskole- eller civilingenjör (maskin eller motsvarande), med kunskaper och intresse av teknik och produktutveckling
  • Erfarenhet av fordonselektronik eller mekatronik är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
  • Erfarenhet inom gummitätningar är meriterande

Dina arbetsuppgifter

I din roll som konstruktör kommer du att arbeta med detaljkonstruktion, kravställning, koordinera provning samt ha leverantörskontakter. Gruppen ansvarar för elektriska och pneumatiska aktuatorer för växling och koppling, samt kopplingssystemet och en mängd egenkonstruerade gjutgods och tätningar. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för komponenten. Som komponentägare ansvarar du för att den bästa tekniska lösningen tas fram. Du jobbar tvärfunktionellt i projekt tillsammans med kollegor inom mjukvaruutveckling, produktion, inköp, provning, eftermarknad etc. 

Du behöver inte vara expert på allt utan det viktiga är att du ser till helheten, förstår och kritiskt kan bedöma de krav på funktion och hållbarhet vi ställer på en komponent.

Gruppen och vad vi kan erbjuda dig

Gruppen består av ett antal duktiga och erfarna ingenjörer som aktivt jobbar med både mjuka och hårda frågor. Vi stöttar och delar med oss av kunskap och erfarenhet, hjälper och inspirerar varandra. Du kommer till ett gott arbetsklimat med öppenhet för diskussion och idéer. Kom och jobba med oss mot en superspännande framtid med fokus både på elektrifierade- och konventionella ICE drivlinor!

Varmt välkommen med din ansökan senast 2022-08-28! Notera att urval kommer att ske löpande under annonsens publiceringstid. 

Ansök genom att bifoga CV och betyg samt svara på våra urvalsfrågor. 

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2020 levererade vi 66 900 lastbilar, 5 200 bussar samt 11 000 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 125 miljarder kronor, varav över 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 50 000 medarbetare. Forskning och utveckling är huvudsakligen koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Latinamerika, med regionala produktcenter i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON GROUP. För mer information besök: www.scania.com.

Om jobbet

Antal tjänster3
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnScania CV AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5560840976
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeUtvecklingsingenjör, maskin
YrkesområdeYrken med teknisk inriktning

Ansökan

Scania CV AB söker tre personer till denna tjänst som utvecklingsingenjör, maskin med placerings i Södertälje. Om det låter intressant att arbeta som utvecklingsingenjör, maskin hos Scania CV AB skickar du in din ansökan senast 2022-08-28.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

ASIC-konstruktör - ShortLink Karlstad

Testhuset Urval & Utveckling AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, konstruktion, elektronik i Karlstad.

2022-08-01

Mer info

Elkonstruktör

PrimeComp AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, konstruktion, elkraft i Örebro.

2022-07-26

Mer info

Basic Development Engineer with expertise in Noise & Vibrations

Epiroc Rock Drills AB söker en person till tjänsten som produktionsingenjör, gruv, metallurgi i Örebro.

2022-07-24

Mer info