Vallviks Bruk AB söker produktionsingenjör

Publiceringsdatum: 2024-01-23

Är du intresserad av att jobba inom yrken med teknisk inriktning? Det är nu möjligt för dig att få jobb som produktionsingenjör, kemi hos Vallviks Bruk AB. Intresserade sökes för heltid-jobb hos Vallviks Bruk AB - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba tills vidare.

För detta jobb är Söderhamn den angivna tjänsteorten. Vallviks Bruk AB söker efter fler duktiga individer som vill arbeta som produktionsingenjör, kemi. De har just nu ett ledigt jobb som produktionsingenjör, kemi som kan vara av intresse för dig. Vallviks Bruk AB letar efter erfaren produktionsingenjör, kemi som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är fredag den tjugonionde mars 2024.


Jobbannons

Om Rottneros

Vi är specialister på pappersmassa

Rottneros är ett av världens ledande specialistföretag inom utveckling och produktion av massa. Med kunniga medarbetare, attraktiv service och ständig produktutveckling jobbar vi för att optimera våra kunders produkter och processer.

Värdekedjan, miljö- och hållbarhetsansvar

Det perfekta kaffefiltret, ett mjukt hushållspapper eller en kartong som håller maten varm har en sak gemensamt – produktionen börjar i skogen. Vår värdekedja börjar i skogen och vedråvaran är vår viktigaste insatsvara. För att minimera transport och miljöpåverkan är ambitionen att alltid köpa så stor del av veden som möjligt från brukens närområden.

Om tjänsten

I rollen som produktionsingenjör leder och deltar du i olika typer av projekt för att optimera och utveckla processen inom ditt ansvarsområde. Vid produktionsavvikelser ansvarar du för att genomföra grundorsaksanalyser och ta fram förslag på förbättringar. Du kommer även att jobba med omvärldsbevakning och delta i interna och externa utvecklingsprogram inom ditt processtekniska område.

Detta är en spännande roll med stor variation av arbetsuppgifter, som utförs både individuellt och i samarbete med driftspersonal och andra avdelningar för att nå uppsatta mål. Här finns utrymme att jobba hands on med tekniken men där ditt största fokus ligger på att analysera och initiera rätt åtgärder för att uppnå en långsiktig och hållbar produktion.

Här får du vara del av en samhällsviktig verksamhet som är en betydande aktör inom omställningen från plast till förnybar skogsråvara.

Din kompetens

Vi tror att du som söker har en ingenjörsexamen inom kemiteknik, maskinteknik eller annat närliggande område. Vi letar efter dig med några års erfarenhet från liknande roll eller dig som är nyexaminerad.

För att passa i rollen ser vi att du är kommunikativ och trivs med att samarbeta med andra. Du är analytisk, drivs av utvecklingsarbete och är duktig på att driva processer framåt. Gör du det, kommer denna roll att passa dig perfekt!

Övrigt

Lön: Fast månadslön

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid

Placeringsort: Vallvik/Söderhamn

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas.

Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Urval kommer att ske löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vallviks Bruk AB har gjort medieval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnVallviks Bruk AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5564458163
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProduktionsingenjör, kemi
YrkesområdeYrken med teknisk inriktning

Ansökan

Vallviks Bruk AB söker en person till denna tjänst som produktionsingenjör, kemi med placerings i Söderhamn. Om det låter intressant att arbeta som produktionsingenjör, kemi hos Vallviks Bruk AB skickar du in din ansökan senast 2024-03-29.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Saab söker mekanikkonstruktör för elmekanik

SAAB AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, maskin i Karlstad.

2024-04-08

Mer info

Hässleholm Miljö AB söker Driftingenjör Fjärrvärme

Brapersonal Sverige AB söker en person till tjänsten som driftingenjör, värmeverk i Hässleholm.

2024-04-12

Mer info

Saab Dynamics söker nu en arbetsmiljöingenjör

SAAB AB söker en person till tjänsten som arbetsmiljöingenjör i Karlskoga.

2024-04-19

Mer info