Arbetsmiljötekniker/ Arbetsmiljöingenjör

Publiceringsdatum: 2021-01-14

Vill du arbeta i en långsiktig, hållbar och framgångsrik verksamhet med stark framtidstro?

Vi söker en arbetsmiljötekniker alternativt arbetsmiljöingenjör till avdelningen för Arbetsmiljö och Säkerhet vid vår massafabrik i Mönsterås. Avdelningen omfattar arbetsmiljö, brandskydd samt skalskydd och reception.

Dina arbetsuppgifter

Du ansvarar tillsammans med kollegorna på avdelningen för att stötta linjeorganisationen i arbetsmiljöarbetet. Vi ser avdelningen som en helhet, vilket dessutom innebär ett nära samarbete med teknikerna som arbetar med systematiskt brandskyddsarbete.

Några exempel på arbetsuppgifter:

  • Utredningar och kartläggningar av arbetsmiljön och arbetsmiljöhändelser
  • Riskbedömningar
  • Bevakning av lagstiftning
  • Ta fram verktyg, mallar, rutiner och instruktioner
  • Utbildning och information

Din erfarenhet

Du har gymnasieutbildning samt är vidareutbildad till certifierad arbetsmiljöteknikeralternativt arbetsmiljöingenjör. Erfarenhet av arbetsmiljöarbete från annan verksamhet är meriterande. Erfarenhet av arbete med modern digital teknik samt färska och uppdaterade arbetsmiljökunskaper värdesätts.

Vi vill uppfattas som en effektiv och tillgänglig stödfunktion med högt kundfokus. Det är därför viktigt att du är serviceinriktad, engagerad och har en god samarbetsförmåga. Du trivs med ett omväxlande arbete som vilar på frihet under ansvar och du har förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du är tydlig och noggrann i det du företar dig och har en god förmåga att kommunicera i såväl ord som skrift.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och hur din kompetens och erfarenhet kompletterar gruppen.

Din arbetsgivare Södra

Södras gemensamma värdegrund är värdeskapande relationer, långsiktigt agerande. Den är viktig för att vi ska kunna attrahera och behålla rätt kompetens. Medarbetare som trivs och visar ett stort engagemang är avgörande för vår framgång och utgör kärnan i vår verksamhet. För oss är en frisk och säker arbetsplats en central del av vårt kontinuerliga arbete med att utveckla våra medarbetares kompetens och yrkeskunnande. Vi vill att våra medarbetare ska må bra och erbjuder därför bland annat hälsoprofilbedömningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. Vi har intressanta arbetsuppgifter i teknikens framkant med goda utvecklingsmöjligheter genom såväl företagsinterna som externa utbildningar, projekt och erfarenhetsutbyten.

Placering

Placering vid Södra Cell Mönsterås. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Tillträde sker så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?

Kontakta Johan Sjögren, Produktionschef för Ved och biobränsle på telefon 0499-15125 eller Carl de Vries, HR-partner, telefon 0499-15223, för närmare information. Facklig företrädare för Unionen är Håkan Olsson, telefon 0499-15166 och för SI Pontus Lord, telefon 0499-15180

Vi använder oss av tester i vår rekryteringsprocess. Mer information hittar du på karriärsidan.

Ansök via knappen senast den 3 februari 2021 Hoppas vi hörs snart!

Följ oss gärna på Facebook (https://www.facebook.com/sodragroup/), Instagram (https://www.instagram.com/sodragroup/?hl=sv) #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeArbetsmiljöingenjör

Ansökan

Södra Skogsägarna ekonomisk förening söker en person till denna tjänst som arbetsmiljöingenjör med placerings i Mönsterås. Om det låter intressant att arbeta som arbetsmiljöingenjör hos Södra Skogsägarna ekonomisk förening skickar du in din ansökan senast 2021-02-03.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Arbetsmiljöingenjör för RISE koncernen

RISE Research Institutes of Sweden AB söker en person till tjänsten som arbetsmiljöingenjör i Stockholm.

2020-10-08

Mer info

Arbetsmiljöingenjör till Region Västernorrland

REGION VÄSTERNORRLAND söker en person till tjänsten som arbetsmiljöingenjör i Sollefteå.

2020-10-19

Mer info

Vakin söker Arbetsmiljöingenjör

Vatten och Avfallskompetens i Norr AB söker en person till tjänsten som arbetsmiljöingenjör i Umeå.

2020-10-07

Mer info