Rörkonstruktör till Jernforsen Energy

Publiceringsdatum: 2020-05-22

Rörkonstruktör till Jernforsen Energy

Sedan 1984 har Jernforsen levererat biobränsleanläggningar till mer än 1.000 nöjda kunder världen över. Idag är vi stolta över att vara i spetsen för teknisk utveckling och produktion av biobränsleanläggningar. Vår organisation drivs av ett stort engagemang och ambitionen om att alltid leverera produkter och support i toppklass.

Våra kunder är främst sågverk och andra träbearbetande industrier, pappers- och cellulosaindustrin samt kommuner och energiverk. Jernforsen Energy AB sammarbetar i denna rekrytering med Lernia Bemanning AB.

Nu söker vi på Lernia en rörkonstruktör till Jernforsen Energy som ska stärka upp sitt engineering team! Detta för att på ett ännu bättre sätt ha alla kompetenser inom företaget för att bygga ett komplett projekt inom sin bransch. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att vi på Lernia sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd av Jernforsen.

OM TJÄNSTEN

Som rörkonstruktör kommer du arbeta i projektform med mekanisk design/dimensionering av rörsystem och rörupphängningar. Du kommer tillhöra engineering-avdelningen tillsammans med 14 kollegor men du kommer till stor del arbeta självständigt med dimensioneringen av rörsystemen. Har du tidigare erfarenhet och kompetens inom exempelvis processdesign, mekanisk konstruktion eller kalkylering finns möjligheten att utforma rollen utifrån det. Detsamma gäller om du har erfarenhet av installationsarbete ute hos kund.

OM DIG

För att vara den vi söker har du:

 • Högskole- /eller civilingenjörsutbildning inom maskin/mekanik alternativt utbildning med inriktning mot rörkonstruktion
 • Tidigare arbetslivserfarenhet inom rörkonstruktion
 • Kunskap om de direktiv och standarder som gäller för branschen
 • Vana att arbeta i olika CAD-miljöer som AutoCAD och 3D CAD-program som SolidWorks
 • Goda kunskaper inom beräkningsprogram som exempelvis CAEPIPE, Rohr2, AutoPIPE eller Ceasar.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal, skrift och förståelse
 • B-körkort (manuell).

 • Meriterande:
 • Erfarenhet från energi- och/eller processindustrin.

 • Vi kommer lägga stor vikt på din personliga lämplighet.

PERSONLIGA EGENSKAPER

För att trivas i rollen tror vi att du som söker har ett brinnande tekniskt intresse. Du har minst några års arbetslivserfarenhet inom rörkonstruktion, men vi anställer även gärna en senior resurs till denna tjänst. Vi tror att du är en prestigelös person med ett flexibelt förhållningssätt. Du arbetar strukturerat och har en god prioriteringsfråga över vad som är viktigast för stunden.

OM ANSTÄLLNINGEN

 • Placeringsort: Halmstad
 • Tjänstgöringsgrad: dagtid, 100 %
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Anställningsform: Tillsvidareanställning

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV (inkludera dina referenser) samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

För frågor om tjänsten - Anders Robertsson / anders.robertsson@lernia.se

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Besök gärna Jernforsens hemsida: https://www.jernforsen.com/se

Lernia är vägen framåt!

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeCivilingenjör, konstruktion, maskin

Ansökan

Lernia Bemanning AB söker en person till denna tjänst som civilingenjör, konstruktion, maskin med placerings i Halmstad. Om det låter intressant att arbeta som civilingenjör, konstruktion, maskin hos Lernia Bemanning AB skickar du in din ansökan senast 2020-05-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Rörkonstruktör till Jernforsen Energy

Lernia Bemanning AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, konstruktion, maskin i Halmstad.

2020-05-04

Mer info

Rörkonstruktör till Jernforsen Energy

Lernia Bemanning AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, anläggning i Ljungby.

2020-05-08

Mer info

Rörkonstruktör till Jernforsen Energy i Halmstad

Lernia Bemanning AB söker en person till tjänsten som civilingenjör, konstruktion, maskin i Varberg.

2020-05-08

Mer info