Data Strategist at TechSeed

Publiceringsdatum: 2023-11-19

Söker du efter ett jobb inom yrken med teknisk inriktning-sektorn? Meet a Group international AB är på jakt efter en skicklig dataingenjör och du kan vara rätt person för jobbet. Meet a Group international AB söker för närvarande efter personal på heltid för en tjänst tills vidare. Kolla in deras jobbannons för mer information.

Att bo i närheten av Göteborg kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Meet a Group international AB söker efter fler duktiga individer som vill arbeta som dataingenjör. De har just nu ett ledigt jobb som dataingenjör som kan vara av intresse för dig. Här är chansen att bli en del av Meet a Group international AB och jobba som dataingenjör! Ansök senast lördag den nionde december 2023.


Jobbannons

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.

För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

 

Vår vision

TechSeed är ett konsultbolag i scale-up-fasen med visionen att arbeta end-to-end inom uppkopplade lösningar. Genom tekniker som exempelvis FPGA, IoT och Edge Computing skapar vi uppkopplade tjänster och system som möjliggör användarorienterade och gränsöverskridande lösningar. För att tackla de breda utmaningar som kommer av att arbeta end-to-end arbetar vi brett inom flera områden, som exempelvis Business Intelligence, Automation, Cyber Security, IoT med flera och utökar vår värdekedja med strateger, Business Consulting, Service Design och andra områden som säkrar att våra tjänster faktiskt leder till ett värde, inte bara en produkt. Genom att erbjuda helhetslösningar inom våra områden erbjuder vi ett brett utbud av tjänster och arbetar mot att bygga uppkopplade lösningar end-to-end.

TechSeeds grund ligger i att vi delar med oss av vår passion för teknik och värdet vi skapar. Det handlar bland annat om kunskapsutbyte och att dela idéer, bidra med god stämning såväl som att skapa värde genom vårt delägarskap. Vi erbjuder dig:

  • Inflytande i hur vi bygger TechSeed tillsammans
  • En öppen kultur där vi värdesätter olikheter, insikter och innovationer
  • Direkt värde från våra finansiella resultat genom bonusar och delägarskap
  • Möjligheten att växa in i olika tekniska områden / ansvarsområden enligt dina önskemål
  • Flexibelt arbete hemifrån, beroende på uppdragets behov.

Vem söker vi?

Vi söker efter dig som har:

  • Minst fyra års erfarenhet av att leda organisationer genom sin strategiska dataresa
  • Erfarenhet av datamodellering
  • Erfarenhet av att leda implementeringsprojekt inom Data Governance
  • Mycket god vana av att befinna sig i gränssnittet mellan verksamheten och IT
  • Mycket god på verbal kommunikation och att stötta organisationer att hitta gemensam väg framåt

Det här är en mångsidig roll och kräver kompetens inom att kunna sömlöst vandra mellan detaljer och övergripande perspektiv. För att trivas i denna roll behöver du vara bekväm med att ta ansvar för projekt och se värdet i att samla hela organisationer kring en gemensam väg framåt. Du behöver även tala och skriva obehindrat på både svenska och engelska.

Om du har motsvarande expertis inom något annat fält som är aktuellt för våra områden är du mer än välkommen att titta på våra andra annonser eller Connecta med oss!

Vi ser fram emot din ansökan! Vid frågor eller funderingar angående rollen hör av dig till William via kontaktuppgifterna nedan. Vi rekryterar löpande, så vänta inte med att ansöka!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnMeet a Group international AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5591911747
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeDataingenjör
YrkesområdeYrken med teknisk inriktning

Ansökan

Meet a Group international AB söker en person till denna tjänst som dataingenjör med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som dataingenjör hos Meet a Group international AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-09.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Data Strategist

Nexer AB söker en person till tjänsten som dataingenjör i Stockholm.

2023-09-20

Mer info

Data Engineer at TechSeed

Meet a Group international AB söker en person till tjänsten som dataingenjör i Göteborg.

2023-11-18

Mer info

Handledare för examensarbeten i datalogi

Kungliga Tekniska Högskolan söker sju personer till tjänsten som forskningsingenjör, el-tele i Stockholm.

2023-11-17

Mer info