Platschef / Critical Facilities Manager / Site Manager till Coromatic

Publiceringsdatum: 2021-01-13

Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Coromatic AB.

Om företaget:

Coromatic gör det möjligt för företag och organisationer att driva sin verksamhet utan avbrott, oavsett tid på dygnet. De har drygt 530 anställda i Norden och har i dagsläget levererat lösningar och tjänster till företag i mer än 50 länder runtom i världen. Som Nordens ledande leverantör av lösningar för verksamhetskritisk infrastruktur, så kallade Critical Facilities Solutions, säkrar de tillgänglighet för kraftförsörjning och datakommunikation. Coromatic har ett heltäckande tjänsteerbjudande, där de tar fullt ansvar från strategi och design till integration, underhåll och drift av Critical Facilities Solutions. Deras expertkunskap omfattar kraft, kyla, nätverk, datakommunikation samt säkerhet.

Coromatic söker nu en platschef som får vara med och driva projekt åt kunds räkning, först på ett spännande uppdrag att driva den operativa driften och underhållet av en av deras kunders nybyggda datacenter i Gävle.

Arbetsuppgifter

I rollen som platschef ansvarar du för verksamheten av en av deras kunders nybyggda data-center i Gävle. Här driver du den operativa driften och underhållet tillsammans med ditt team av drifttekniker som i sin tur driver drift och underhåll. Du är med från start i projektet, och kommer att få chansen att påverka från första dagen. I din roll ingår budget- och resultatansvar, personalansvar och verksamhetsansvar. Du är Coromatics representant mot kunden och säkerställer leveransen mot SLAer. Några av dina viktigaste leveransfaktorer kommer att vara medarbetarnöjdhet, arbetsmiljö & säkerhet, kundnöjdhet och omsättning & resultat.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

  • Erfarenhet av att arbeta med kritisk verksamhet så som till exempel datacenter eller inom processindustri
  • Du är en erfaren ledare och van vid verksamhetsutveckling och att driva och motivera ett team mot uppsatta mål
  • Erfarenhet av att arbeta med ITIL, ISO eller liknande kvalitetssystem
  • Du kommunicerar obehindrat på engelska och svenska i tal och skrift

Vi söker dig som är trygg och reflekterande i ditt ledarskap. En av framgångsfaktorerna för att lyckas i din roll som ledare kommer vara din ledarskapsförmåga för att skapa en effektiv och energisk arbetsgrupp. Därför är ditt intresse och engagemang för ditt område viktigt för du ska trivas i rollen. Vi letar efter dig som är affärsinriktad, och drivs av att utveckla organisationen och dina medarbetare. Du är kommunikativ och lösningsinriktad. Du arbetar med struktur och har en bra förmåga till att skapa arbetsprocesser och rutiner.

Övrig information:

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Plats: Gävle

Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: platschef, arbetsledare, Critical Facilities Manager, Site Managerdrift, elkraft, kyla, Gävle

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeAnläggningsingenjör, elkraft

Ansökan

Bravura Sverige AB söker en person till denna tjänst som anläggningsingenjör, elkraft med placerings i Gävle. Om det låter intressant att arbeta som anläggningsingenjör, elkraft hos Bravura Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2021-02-05.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Platschef / Critical Facilities Manager / Site Manager till Coromatic

Bravura Sverige AB söker en person till tjänsten som anläggningsingenjör, elkraft i Gävle.

2020-12-17

Mer info

Platschef / Critical Facilities Manager / Site Manager till Coromatic

Bravura Sverige AB söker en person till tjänsten som anläggningsingenjör, elkraft i Gävle.

2021-01-18

Mer info

Platschef / Critical Facilities Manager / Site Manager till Coromatic

Bravura Sverige AB söker en person till tjänsten som anläggningsingenjör, elkraft i Gävle.

2020-07-24

Mer info