Kvalitetsingenjör El till internationell koncern i Finpång

Publiceringsdatum: 2021-01-13

Är du en initiativtagande kvalitetsingenjör inom el, som dessutom har några års erfarenhet och redo att ta sig ann ett uppdrag för en stor internationell kund? Har du ett starkt kvalitetstänk strävar efter att finna nya förbättringsmöjligheter? Då är det här rätt tjänst för dig!

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

För att axla rollen som kvalitetsingenjör El är du ingenjör inom el, ett krav är även att du har kunskaper inom ATEX. Du har nödvändiga kunskaper inom elinstallation där lågspänning och en auktorisering av Elsäkerhetsverket minst typ AL är meriterande. I rollen förväntas du bidra med tekniska lösningar på ett självgående och målinriktat vis. Fokus kommer att ligga på att analysera, utveckla eller implementera processer, teknologier och system inom specifika kompetensområden.

Vem är du?

Utöver relevant utbildning har du minst ett par års yrkeserfarenhet inom monterings-/verkstadsindustrin och behärskar svenska och engelska både i tal och skrift. Som person är du ansvarstagande, noggrann, kvalitetsmedveten, initiativrik, strukturerad, kommunikativ, uthållig samt uppskattar att samarbeta med andra. En god produktkännedom samt erfarenhet av administrativt arbete och datorvana.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
Omfattning6 månader eller längre
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeKvalitetsingenjör/-tekniker, elkraft

Ansökan

Poolia Sverige AB söker en person till denna tjänst som kvalitetsingenjör/-tekniker, elkraft med placerings i Finspång. Om det låter intressant att arbeta som kvalitetsingenjör/-tekniker, elkraft hos Poolia Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2021-01-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Nyexaminerad civilingenjör sökes till internationell kund i Helsingborg!

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker fyra personer till tjänsten som civilingenjör, systemutveckling i Helsingborg.

2021-01-19

Mer info

Erfaren Elprojektör till Helkonsult AB i Helsingborg

Activpersonal i Sverige AB söker en person till tjänsten som projekteringsingenjör, el-tele och elektronik i Helsingborg.

2020-10-01

Mer info

Erfaren Elprojektör till Helkonsult AB i Helsingborg

AB Ny Kollega i Skåne söker en person till tjänsten som projekteringsingenjör, el-tele och elektronik i Helsingborg.

2020-10-09

Mer info