Arbetsmiljöingenjör till Geberit i Bromölla

Publiceringsdatum: 2021-08-02

Vill du arbeta med att utveckla arbetsmiljön till en ny nivå på Geberit i Bromölla? Sök rollen som arbetsmiljöingenjör idag!

Brinner du för arbetsmiljö och vill arbeta operativt och strategiskt med systematiskt arbetsmiljöarbete? I rollen som arbetsmiljöingenjör stöttar du verksamheten i arbetsmiljöfrågor och är ett sakkunnigt stöd i det strategiska arbetet tillsammans med ledningsgruppen. Du trivs med att stödja andra i olika befattningar samt att arbeta med förbättringar på ett positivt och drivande sätt.Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Geberit erbjuds du en arbetsplats där du får arbeta i en föränderlig miljö och inneha en nyckelfunktion i utvecklingen mot en förbättrad arbetsmiljö. Du får möjlighet att bli en del av ett globalt företag med stort fokus på hållbarhet kopplat till sociala frågor, ekonomiska faktorer och miljö. Här arbetar du i en fantastisk och genuin miljö med trevliga kollegor och i en verksamhet som driver förändring. Vi befinner oss i en expansiv fas med många projekt och eftersom detta är en ny roll får du vara med och bygga upp rollen och sätta ramar och riktlinjer för ditt arbete. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som arbetsmiljöingenjör arbetar du strategiskt och operativt med vårt arbetsmiljöarbete. Du besitter en spetskompetens inom arbetsmiljö och ansvarar för att följa upp efterlevnaden av arbetsmiljölagstiftningen och ISO 45001.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att:

  • Informera, utbilda och stödja verksamheten inom arbetsmiljö och säkerhetsrelaterade frågor. 
  • Koordinera och medverka vid revisioner och skyddsronder.
  • Förbättra och ta fram nya rutiner i enighet med gällande lagstiftning.
  • Genomföra riskanalyser, riskbedömningar och påtala avvikelser samt skapa incidentrapporter.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i ett team inom EHS (Environmental, health and safety) och rapporterar direkt till EHS Manager. I din roll är du en nyckelperson i arbetet med arbetsmiljöfrågor och har nära kontakt med hela organisationen samt externa parter. Du arbetar på kontoret i Bromölla och har möjlighet att arbeta hemifrån 1-2ggr/veckan. 

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet i rollen som arbetsmiljöingenjör eller motsvarande och har arbetat med liknande uppgifter. Du har mycket god kunskap och erfarenhet av arbetsmiljöarbete och riskanalyser. Du har ett intresse för arbetsmiljöfrågor och du tycker om att arbeta nära verksamheten samt trivs med kombinationen av operativt och strategiskt arbete.

Du är skicklig på att uttrycka dig väl i tal och skrift, i både svenska och engelska, då du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt. Dina systemkunskaper är goda och du är van att arbeta i system. 

Som person är du strukturerad, noggrann och kommunikativ. Du initierar lösningar och förbättringar och har förmåga att självständigt driva på ditt arbete. Vidare inspirerar du andra och behåller lugnet när olika situationer uppstår. 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnTng Group AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566482781
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeArbetsmiljöingenjör
YrkesområdeSäkerhet och bevakning

Ansökan

Tng Group AB söker en person till denna tjänst som arbetsmiljöingenjör med placerings i Bromölla. Om det låter intressant att arbeta som arbetsmiljöingenjör hos Tng Group AB skickar du in din ansökan senast 2021-09-19.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Avonova Hälsa söker arbetsmiljöingenjör till Köping

Avonova Sverige AB söker en person till tjänsten som arbetsmiljöingenjör i Köping.

2021-10-07

Mer info

Arbetsmiljöingenjör till Käppalaförbundet

Randstad AB söker en person till tjänsten som arbetsmiljöingenjör i Lidingö.

2021-10-01

Mer info

arbetsmiljöingenjör till eskilstuna

Randstad AB söker en person till tjänsten som arbetsmiljöingenjör i Eskilstuna.

2021-10-21

Mer info