Entreprenadingenjör till Mark och Miljö i Ljungby AB

Publiceringsdatum: 2020-05-18

Entreprenadingenjör till Mark och Miljö i Ljungby AB

Till vår kund Mark   Miljö i Ljungby söker vi en erfaren Entreprenadingenjör

Till vårt trevliga kundföretag Mark Miljö i Ljungby AB söker vi nu en Entreprenadingenjör. Mark Miljö i Ljungby AB erbjuder ett utmanande och varierande jobb i en positiv och kompetent arbetsmiljö. Vår kund befinner sig just nu i en spännande expanderingsfas och behöver stärka upp sitt nuvarande team.

Läs gärna mer om Mark Miljö i Ljungby AB på www.markmiljo.se

Som Entreprenadingenjör ansvarar du för framtagande av kalkyl- och anbudshandlingar och fungerar som länken mellan VD och arbetsledare i respektive markprojekt. Du deltar även i anbudsprocessen, genomför projektering samt ansvarar för löpande ekonomireglering gentemot både kunder och underentreprenörer.

Tjänsten innehåller breda arbetsuppgifter med många kontaktytor där du erbjuds både professionell och personlig utveckling. Är du redo att ta klivet in i en omväxlande och inspirerande roll där stort ansvar och affärsdriv står i fokus? Då kanske det är just dig vi söker!

Din profil

Vi söker dig med relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, gärna med inriktning mot byggteknik/mark. Utöver din utbildning innehar du minst ett par års praktisk erfarenhet som entreprenadingenjör eller projektledare, med fördel inom bygg/mark- eller entreprenadbranschen. Du har god erfarenhet av lagar, regler och avtalshantering i branschen och har lätt för att skapa och förvalta goda affärsrelationer. Du agerar sakkunnig inom området under hela anbudsförfarandet och ansvarar för granskning av handlingar, kalkylering, anbudsförslag samt uppföljning. Du har en central roll i kalkylarbetet med planering, inköp och kontraktadministration. Du är även involverad och stöttar produktionen i kontakt med kunder.

Vidare har du goda tekniska kunskaper och är väl bevandrad i Excel och branschspecifika kalkyl-/CAD-program. Vi ser gärna att kommunikation och god laganda ligger dig extra varmt om hjärtat! 

Som person är du naturligt driven, ödmjuk, tempostark och lyhörd samt trivs med att förhandla. Du visar stort engagemang, har juridiska kunskaper och en gedigen ekonomisk förståelse. Kopplat till den ekonomiska uppföljningen värdesätter vi egenskaper som noggrann och analytisk.

Tjänsten är en direktrekrytering till vår kund som erbjuder en tillsvidareanställning. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse.

Ort/Placering: Ljungby.

Omfattning: Heltid.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Senaste ansökningsdag är 7 juni.

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidDeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast månads- vecko- eller timlön
YrkeByggnadskalkylator/Anbudsingenjör

Ansökan

Empleo Ljungby AB söker en person till denna tjänst som byggnadskalkylator/anbudsingenjör med placerings i Älmhult. Om det låter intressant att arbeta som byggnadskalkylator/anbudsingenjör hos Empleo Ljungby AB skickar du in din ansökan senast 2020-06-07.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Entreprenadingenjör till Mark och Miljö i Ljungby AB

Empleo Ljungby AB söker en person till tjänsten som byggnadskalkylator/anbudsingenjör i Ljungby.

2020-05-18

Mer info

Hälsa- och miljökoordinator till Nammo Sweden AB

Vmp Bemanning AB söker en person till tjänsten som miljöingenjör i Vingåker.

2020-06-08

Mer info

Kvalitets- och Miljöansvarig till Lättelement

OnePartnerGroup Örnsköldsvik AB söker en person till tjänsten som kvalitetsingenjör, textil, trä, glas, förpackn. i Örnsköldsvik.

2020-04-02

Mer info