Konstruktör med kunskap om el i Västerås

2018-11-07

Bli elkonstruktör hos Semcon i Västerås. Inom vårt område Energy så kvalitetssäkrar vi styr- och reglersystem till vattenkraftstationer, omformarstationer till järnvägen samt helhetsåtaganden inom elnät och eldistribution. Vill du vara med på vår tillväxtresa? Ansök idag! 

 

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper, vilken potential du har och dina drivkrafter. Vi ser gärna att du har ett genuint teknikintresse, tar eget ansvar och har lätt för att knyta kontakter och skapa goda affärsmässiga relationer. Vidare tror vi att du har en god kommunikationsförmåga då arbetet i stor utsträckning kräver både muntlig och skriftlig kontakt med våra kunder i tekniskt komplicerade frågor.  

 

För att trivas med dina arbetsuppgifter som elkonstruktör tror vi att du är högskole- eller civilingenjör. Vi är nyfikna på dig som har praktisk kunskap om elkonstruktion av låg/högspänning, reläskyddskonstruktion, idrifttagning av nätstationer, region/lokal nät m.m. Det vore mycket intressant om du har praktisk erfarenhet av verktygen elCAD, elMaster, EPLAN Electric P8 och Comos, men det är inget krav.  Vidare har du en teknisk utbildning på lägst högskolenivå med några års erfarenhet inom branschen. Du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift samt har B - körkort.

     

Din placeringsort är i Västerås eller i Eskilstuna. Ansökningar från andra orter i Sverige är även möjligt då vi har kunder både lokalt, nationellt och internationellt.

 

Känns rollen som elkonstruktör intressant för dig?

Skicka in din ansökan så snart som möjligt här nedan. Tjänsten ska tillsättas omgående.

Mer information

 

För frågor eller mer information

Kontakta:

Team leader, Michael Broddfelt:  michael.broddfelt@semcon.com / 0704160582

Area Manager, Mikael Hagström: mikael.hagstrom@semcon.com / 0739415798

Project leader, Michael Broddfelt: michael.broddfelt@semcon.com / 0704160582

 

Vi värdesätter att du är du, oavsett vem du är. Vi vill att du ska utvecklas tillsammans med oss. På Semcon är alla viktiga, och vi vill att våra medarbetare ska ha ett hållbart liv. Vi arbetar därför aktivt för en sund balans mellan arbetsliv och fritid. Som elingenjör får du möjligheten till personlig utveckling.

Vi utgår alltid från slutanvändarens behov och beteenden när vi utvecklar produkter och tjänster. Därför agerar vi ofta som rådgivare till våra kunder. Tillsammans med kompetenta kollegor får du ett kreativt, händelserikt och öppet arbetsklimat. 

 

Läs mer om Semcon, länk

Läs mer om vår bransch, Energy, länk

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Civilingenjör, konstruktion, elektronik hos Semcon Sweden AB i Västerås genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Semcon Sweden AB
Nygårdsgatan 12
72219 Västerås

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Sofia PeterssonSofia.Petersson@semcon.com

Till webb­ansökan 

Mer information