PLC-programmerare till Veoneer!

2018-05-14

Drivs du av att axla ansvar och kunna planera samt strukturera din arbetsdag helt enligt dina egna önskemål? Har du erfarenhet av PLC-programmering och intresse av att skapa nya standarder för leverantörer? Fortsätt läsa och tveka inte på att omgående skicka in din ansökan då vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en PLC-programmerare till Veoneer i Vårgårda med start omgående! Veoneer är sprunget ur Autoliv och ligger i absolut framkant vad gäller utveckling av toppmoderna aktiva säkerhetssystem, spärrkontrollsystem och bromssystem. De har som ambition att vara marknadsledande inom elektroniska bilsäkerhetsprodukter samt en ledande systemleverantör av Advanced Driver Assist Systems (ADAS) och autonom körning.

Som PLC-programmerare får du möjlighet att utveckla standarder för Veoneers leverantörer. Till en början behöver du skapa en samlad bild av rådande behov och omständigheter för att därefter formulera specifikationer och tekniska beskrivningar. Dessa ska sedermera implementeras ute hos Veoneers leverantörer varpå tjänsten erbjuder en del resor inom främst Europa. Detta är en ny tjänst vilket innebär stor frihet under ansvar. Du kommer kunna planera och strukturera din arbetsdag helt enligt dina egna önskemål samt få omedelbar feedback på dina insatser.

I början får du ta del av en introduktion där du introduceras för Veoneer och ditt kommande arbetsområde. Ditt team består idag av duktiga programmerare där initialt är ensamt ansvarig för PLC-funktionen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Veoneer.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer till exempel att:

* Ansvara för att initiera, driva och implementera förändringsprojekt

* Utveckla testspecifikationer och standarder gentemot leverantörer

* Agera teknisk PLC-expert och kommunicera med interna avdelningar inom Veoneer

Tjänsten passar dig som

* Vill ha ett ansvarsfyllt arbete som bidrar till Veoneers och din yrkesmässiga utveckling

* Är teoretiskt insatt i PLC-programmering och som vill vara med från idé till färdigt resultat

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som

* Har YH-/Högskole- eller Civilingenjörsutbildning inom Automation, Mekatronik, Maskin eller liknande

* Har tidigare erfarenhet av PLC-programmering

* Har arbetat med att skapa, utveckla och implementera nya standarder inom PLC

Det är meriterande om du

* Har arbetat med PLC Omron

Som person känner du dig bekväm med PLC i både teori och praktik. Du är duktig på att kvickt kunna identifiera rådande utmaningar, med noggrannhet och struktur skapa nya riktlinjer samt ansvara för att driva igenom förändring. Vi ser gärna att du har lämplig erfarenhet inom området, att du är orädd när det kommer till nya utmaningar och att du motiveras av att driva processer från start till slut.

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående eller enligt överenskommelse

* Omfattning: Heltid, tillsvidare, timbaserad månadslön

* Placering: Vårgårda

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Veoneers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET

Veoneer har ett starkt arv med över 25 års erfarenhet av att förnya, utveckla och tillverka bilsäkerhetselektronik och mjukvaruprodukter. Veoneers tekniska expertis, anpassade algoritmutveckling och hård-/ mjukvaruutveckling erbjuder sina kunder unika säkerhetslösningar för bilar. Företaget tecknade avtal med NVIDIA, Velodyne och Seeing Machines som vidare uppfyller målet att utveckla nästa generation av autonoma bilkörningssystem.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Maskinmontör hos Academic Work i Vårgårda genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Gullbergs Strandgata 15
41104 Göteborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Mattias Essman

Till webb­ansökan 

Mer information