Teknisk service & support, Nordic

2019-04-25

Företaget

VBG Truck Equipment är ett mycket framgångsrikt företag och vi har idag tre starka varumärken.

Varumärket Onspot - automatiska snökedjor är världsledande i sin nisch, med 65% av världsmarknaden. Varumärket VBG är starkt inom släpvagnskopplingar och ledande i Norden och Storbritannien. Tillsammans med det andra kopplingsvarumärket Ringfeder står vi för mer än 50 procent av världsmarknaden.

Vi erbjuder 

Affärsområdet Onspot har en stark tillväxt och vi behöver förstärka teamet. Rollen är ny, och är del av en långsiktig strategisk plan för att säkerställa framtida tillväxt. Som Tekniker med ansvar för service & support i norden  kommer du att arbeta ute hos våra kunder. Du ser till att uppmätning för nya produkter genomförs och tar in önskemål från kunden. Du levererar teknisk support kring olika lösningar, samt håller utbildningar. Du genomför installationer tillsammans med mekaniker och utbildar förare i användande.

Du tillhör ett internationellt team som ansvarar för allt från utveckling, produktion, försäljning till support av Onspot. Du kommer arbeta nära våra egna säljare, samt medverka på mässor och utställningar. Du utgår från vårt kontor i Vänersborg och är på resande fot ca.130 dagar/år.

Kvalifikationer och egenskaper

Vi ser gärna dig som har ett tekniskt intresse samt kännedom om kommersiella fordon. Du är "hands on" och trivs både med praktiskt arbete och administrativa uppgifter. Vi ser gärna att du behärskar AutoCAD eller liknande konstruktionsprogram. Du är en van datoranvändare har ett digitalt arbetssätt. Du är självgående och trivs med att arbeta i olika internationella miljöer. Du har en utmärkt skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga samt lätt för att skapa förtroende hos kunder. Vi har engelska som koncernspråk, övriga nordiska språk är meriterande.

Mer information

Om oss

VBG Group präglas av en jordnära, stark företagskultur som sammanfattas i våra gemensamma värderingar - Keystones. Våra Keystones är Helhetssyn, Affärsmässighet, Professionalism och Lagarbete, vilka skapar en grund för hur vi vill vara och agera gentemot varandra, våra kunder, leverantörer och övriga intressenter.

Hos oss hittar du en arbetsplats där vi alla bidrar till den trivsamma stämning och det positiva arbetsklimat som präglar vårt företag.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Serviceingenjör, maskin hos . i Vänersborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

.
Box 1216
46228 Vänersborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Ulrik Andersson0521-278182

Till webb­ansökan 

Mer information