Besiktningsingenjör inom Lyft - Vänersborg

2018-12-04

Vill du vara med och verka för ett tryggare och säkrare samhälle? Hos oss är arbetet variationsrikt och spännande. Du får arbeta självständigt och planera dina egna dagar. Vi är ca 650 kompetenta medarbetare som skapar Trust, Quality och Progress – Tillsammans! Vi söker nu fler medarbetare till Vänersborg

Om jobbet

Vi vill växa och bli fler i Vänersborg och söker nu flera nya medarbetare inom Lyftsäkerhet. Att arbeta som besiktningsingenjör inom området lyftsäkerhet innebär att du opartiskt besiktar och inspekterar olika typer av lyftanordningar som exempelvis lyftkranar, hissar, traverser, rulltrappor och entreprenadmaskiner men också tunga fordon. Besiktningar utförs på enstaka objekt till hela anläggningar, från kommersiella fastigheter till tyngre industri. Arbetet innebär att du planerar och utför de flesta uppdrag på egen hand, men du har ett starkt team i ryggen. Du skapar nya affärsmöjligheter och långsiktiga relationer. Tjänsten kräver därför social kompetens, stort eget ansvar, noggrannhet, tekniskt intresse och praktisk skicklighet. Våra kunder finns i regionen vilket innebär resor dagligen.

Du blir en del av ett härligt team på sex medarbetare som dagligen jobbar med att öka våra kunders säkerhet inom Lyftområdet.

Din framtida arbetsgivare

Hos oss får du tryggheten av att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även en mängd förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa. Du får även möjligheten att jobba i en verksamhet med etablerade rutiner, duktiga kollegor och en god stämning.

Vi söker dig som är/har

- Minst 3-årig gymnasieutbildning, alternativt högskoleingenjörsexamen inom maskinteknik eller motsvarande

- Erfarenhet av att leverera hög service och skapa mervärde för kunder

- B-körkort

- Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift

- Det är meriterande om du har erfarenhet från t ex montage och underhåll av kranar, traverser och hissar

- Tidigare besiktning- eller kontrollerfarenheter inom ovanstående områden är också meriterande

Som den sociala, glada och utåtriktade person du är har du lätt för att skapa förtroende hos Kiwa Inspectas kunder. Du uppskattar variation och du har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Vi tror också att du är kommunikativ, öppen och har lätt för att anpassa ditt arbete i olika typer av miljöer. Ditt ödmjuka förhållningssätt, din drivkraft och din goda känsla för service kommer att vara uppskattade egenskaper på Kiwa Inspecta.

Kiwa Inspecta är en internationell leverantör av tjänster inom besiktning, provning, certifiering, teknisk konsultation och utbildning. I Sverige är vi 650 medarbetare som arbetar på något av våra 26 lokalkontor, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi är en del av den globala Kiwa-koncernen som har verksamhet i över 40 länder. Tillsammans arbetar vi för att skapa säkerhet, trygghet och hållbar utveckling för våra kunder världen över.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Besiktningsingenjör hos Kiwa Inspecta AB i Vänersborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Kiwa Inspecta AB
BOX 30100
10425 Stockholm

Telefonnummer: 0850113000

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Malin Tumba0705098682malin.tumba@kiwa.com

Till webb­ansökan 

Mer information