Laboratorieingenjör till Galderma!

2019-03-14

Vill du ha ett varierat arbete på ett stort läkemedelsbolag som ligger i framkant? Är du en noggrann och strukurerad person som vill få värdefull erfarenhet från ett QC-labb bör du fortsätta läsa, vi söker nämligen en laboratioringeingenjör till Galderma i Uppsala!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en laboratorieingenjör till Galderma. Här kommer du arbeta i ett nytt produktprojekt tillsammans med dina kollegor. Det är en positiv och öppensinnad arbetsgrupp där bra samarbete är a och o. Dagen startar med morgonmöte med där ni går igenom dagens analyser och lägger upp dagens arbete. Under dagen kommer du arbeta självständigt med analyserna med inkluderande dokumentering. För att du ska få bra förutsättningar i din roll kommer du följa ett introduktionsprogram och få en dedikerad mentor.

Detta är ett konsultuppdrag där kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Galderma. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som laboratorieingenjör på ett QC-labb kommer du att utföra olika typer av kemiska rutinanalyser. Reometri och vätskekromatografi är den analysteknik som du kommer använda främst i detta projekt, men även andra tekniker är möjliga beroende på dina erfarenheter. Arbetet innebär att självständigt planera, utföra analyser och rapportera resultat. Gruppen består av 9 personer som jobbar i ett team tillsammans. Teamet beskrivs som sammansvetsad och hjälper varandra i arbetet.

Du kommer till exempel att:

* Planera och förbereda analyser

* Utföra och dokumentera analyser

Tjänsten passar dig som brinner för operativt arbete i labbmiljö och vill utvecklas vidare inom detta område.

VI SÖKER DIG SOM

* Har en akademisk utbildning inom kemi, naturvetenskap eller motsvarande

* Har god erfarenhet av att arbeta i labb och kan följa instruktioner

* Har stort intresse av att arbeta med kemisk kvalitetskontroll på ett QC-labb

* Är flytande i svenska i tal och skrift då detta är språk som används på daglig basis inom organisationen

Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobbat på ett läkemedelsbolag eller inom en GMP branch tidigare. Om du har dessa erfarenheter uppmanar jag dig att skriva det i din ansökan.

Som person är du noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du uppskattar att jobba under strikta kvalitetskrav och gillar grupparbete samtidigt som du inte har några problem med att jobba självständigt. Vidare ser vi att du är en positiv och flexibel person med god social förmåga som gillar att hjälpa till där det behövs.

Mer information

Övrig information

* Start: Omgående

* Omfattning: Heltid (40 h/vecka)

* Placering: Seminariegatan 21, Uppsala

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Galdermas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET

Galderma är i dag ett globalt företag inom medicinsk hudvård som erbjuder innovativa lösningar på människors dermatologiska behov under livets olika faser, samtidigt som de vänder sig till vårdpersonal världen över. Företaget har 33 helägda dotterbolag, ett världsomspännande distributörsnätverk, mer än 4 500 anställda och en omfattande produktportfölj i 80 länder. Bolaget har sitt huvudkontor i Uppsala där Q-med AB arbetar med utveckling och produktion av Restylane produkter.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Kvalitetsingenjör, textil, trä, glas, förpackn. hos Academic Work i Uppsala genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Conference&Business Center, Box112
19046 Arlanda

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Emma Sjöberg

Till webb­ansökan 

Mer information