Utvecklingsingenjör inom akut leveranssäkring till ThermoFisher

2019-03-13

Vill du arbeta med avvikelseutredning i Produktion på ett företag med starka värderingar och utan gränser för din professionella utveckling? För dig med rätt inställning kan detta vikariat vara starten på en lång karriär hos världsledande ThermoFisher!

OM TJÄNSTEN

ThermoFisher i Uppsala utvecklar, tillverkar och marknadsför kompletta blodtestsystem som stöd för den kliniska diagnosen och uppföljningen av allergi, astma och autoimmuna sjukdomar. Till gruppen Product Assurance inom avdelning Produktkvalitet söker vi nu en driven medarbetare under ett föräldravikariat. I gruppen arbetar fem personer med utredningar och ytterligare två personer med en av våra mest kritiska råvaror.

Som Utvecklingsingenjör inom akut leveranssäkring arbetar du med att säkerställa produktkvaliteten och hitta lösningar på avvikelser i produktionen. Du driver självständigt utredningar i tät kommunikation med flertalet interna funktioner samt med dina närmaste kollegor. Dagarna inleds med ett gemensamt ”tavelmöte” i syftet att visuellt planera upp era mer eller mindre akuta ärenden. Allt för att ni till fullo ska utnyttja det goda samarbetet som finns i gruppen!

Då du kommer hantera allergent material så krävs det att du inte har någon luftburen allergi.

Detta är ett konsultuppdrag via Academic Work som pågår fram till årsskiftet. Därefter finns goda möjligheter till förlängning. Vi på Academic Work erbjuder stora möjligheter att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER

* Inom givna tidsramar utreda och dokumentera produkt- och processavvikelser inom Produktionen.

* Genomföra olika typer av laborativa försök som sedan analyseras för att kunna presentera både kort- och långsiktiga åtgärder i syfte att säkerställa produktkvalitet.

* Samarbeta och kommunicera med både kollegor och andra funktioner inom företaget för att kunna slutföra utredningarna.

VI SÖKER DIG SOM

* Har en utbildning från högskola eller universitet inom kemi, bioteknik eller motsvarande

* Har laborativ vana och erfarenhet av avvikelsehantering i en kvalitetsreglerad verksamhet

* Har goda kunskaper i Excel

Mer information

* Inte har någon luftburen allergi

* Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska

Det är meriterande om du även har erfarenhet av att arbeta i JMP eller andra statistiska verktyg. Har du dessutom ett intresse av produktionsutrustning så är det en fördel.

Då du arbetar självständigt med dina utredningar så krävs det att du är självgående som person. Arbetsuppgifterna ställer höga krav på din problemlösande förmåga då ditt huvudmål är att presentera åtgärder på problem. De mest kvalitativa lösningarna hittar du genom att samarbeta med dina närmaste kollegor och även andra interna funktioner, det är därav viktigt att du har en god samarbetsförmåga och trivs i en kommunikativ roll.

Övrig information

* Start: Omgående

* Omfattning: Heltid, fram till årsskiftet

* Placering: Uppsala Business Park

* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ThermoFisher har som önskemål att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

As the world’s leader in serving science, Thermo Fisher Scientific is a driving force in the research, healthcare, industrial and applied markets, generating more than USD 20 billion in annual revenue. No other company can match their range of customer touch points – technologically, geographically or commercially. They help their customers in finding cures for cancer, protecting the environment, making sure their food is safe and moving forward with thousands of important projects that improve millions of lives.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Laboratorieingenjör, kemi hos Academic Work i Uppsala genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Conference&Business Center, Box112
19046 Arlanda

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Sara Pohl

Till webb­ansökan 

Mer information