Automationsingenjör, Fresenius Kabi AB

2018-05-16

Avdelningen Automation & System söker en automationsingenjör som vill arbeta i en stimulerande miljö med utveckling och drift av våra automationssystem som används för produktion. Vi söker dig som har stor erfarenhet inom tillverkningsindustrin, och då företrädesvis läkemedel. Du ingår i ett team om 8 st. automationsingenjörer, placerade i Uppsala och Brunna. Du rapporterar till IT-chef och Placeringsort är i Brunna, strax utanför Stockholm.

Arbetsuppgifter

Den främsta uppgiften är felsökning, problemanalys, utveckling och uppföljning rörande mjuk- och hårdvara för produktionsutrustning. Du kan även komma att delta i större och mindre projekt. Du ansvarar/deltar i nyutveckling, testning och förbättringsarbete Du medverka i och/eller leda projekt med avseende på automation. Vidare bistår du organisationen med att lösa automationstekniska problem samt utbildar personal inom och utanför avdelningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har/är:

- ingenjör inom automation, elektromekanik, styr- och reglerteknik eller liknande. Alternativt tekniskt gymnasium med påbyggnad automationsteknik samt några års erfarenhet.

- verifierad kompetens mot Siemens S7/S5 och/eller Allen Bradley PLC:er och HMI-system är meriterande.

- verifierad kompetens mot ABB-Robotar är meriterande.

- goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift, är ett krav, ytterligare kunskaper i tyska är en fördel men inte ett krav.

- flerårig dokumenterad erfarenhet från verksamhetsområdet.

- goda kunskaper inom GMP är önskvärt.

- erfarenhet av SAP är meriterande.

- erfarenhet av ATEX är meriterande.

- körkort.

Personlighet

För att lyckas i rollen ser vi att du besitter följande kompetenser/egenskaper:

- förmåga att arbeta i och tillsammans med arbetsgrupper. 

- initiativförmåga, engagerad och ansvarstagande. 

- duktig att utrycka dig i tal och skrift

- självständig. 

- noggrann.

Om Fresenius Kabi

Vi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Fresenius Kabi ingår i den tyska Freseniuskoncernen.

Mer information

"Caring for Life"

Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Våra produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.

Under mottot "Caring for Life" vill vi med stöd av vår mångåriga erfarenhet inom klinisk nutrition och infusionsterapi bidra till att uppfylla dessa mål, en strävan som förenar våra omkring 33 000 medarbetare inom Fresenius Kabi och som är en viktig del av vår företagsidentitet.

I Sverige har Fresenius Kabi ca 1000 medarbetare. Ledningen för Global Operations Clinical Nutrition & Pharma finns i Uppsala liksom vårt Marknadsbolag. I Uppsala finns också vår moderna produktionsanläggning för intravenösa näringslösningar. I Brunna, Kungsängen, finns vår produktionsanläggning för råvarutillverkning av bland annat äggfosfolipider.

Se filmen om Fresenius Kabi och våra produkter inom Klinisk Nutrition, Infusionsterapi och Medicinsk teknik här.

Ansökan

Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 8.30-10.00, 010-207 01 50.

Om Addilon

Rekrytering av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Mälardalen, Stockholm, Helsingfors och Chicago.

Följ oss på:

LinkedIn | Facebook | Instagram 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc.

Sökord: automationsingenjör, automation, ingenjör, plc, fresenius kabi, stockholm, Siemens S7/S5, Allen Bradley PLC, abb-robot, gmp, atex

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Automationsingenjör, elkraft hos Addilon AB i Upplands-Bro genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Addilon AB
Portgatan 3
63342 Eskilstuna

Till webb­ansökan 

Mer information