Driftingenjör inom kraftvärme till Sigma i Umeå

2019-02-10

Sigma Industry EastNorth AB är ett dynamiskt teknikkonsultföretag inom process-, produkt- och produktionsutveckling som utmanar de etablerade standarderna. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet skapar vi en miljö som ger våra anställda, partners och kunder möjlighet att utvecklas och växa sig starkare.

Sigma erbjuder kvalificerade konsulttjänster för forskning och utveckling till kunder i hela världen. Hos Sigma får du som är ingenjör en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med arbete i våra egna projekt. Kombinationen av interna och externa uppdrag och samarbetet mellan Sigmas olika verksamheter i regionen skapar ett unikt branschöverskridande växthus för ingenjörer. Skulle du vilja växa i denna miljö?

Vi söker efter den bästa driftingenjören som tillsammans med oss vill vara delaktig i att bygga upp morgondagens teknikkonsultföretag och det bästa laget i Norrland. Vi ger dig en unik möjlighet att få vara med från starten och bygga upp en vinnande verksamhet från grunden. Vi erbjuder också en resa med hårt arbete, svett, tårar, skratt och en massa utveckling!

På Sigma har du möjlighet att arbeta i olika branscher och hos olika kunder. Vi har tillgång till många spännande uppdrag genom vårt höga anseende och genom våra goda kundrelationer. Vår gedigna erfarenhet från konsultbranschen ger en hög träffsäkerhet när vi tillsätter uppdrag.

Arbetet kan utföras såväl självständigt som i team, du erbjuds en trygg, långsiktig och utvecklande anställning. Vi tillämpar agila utvecklingsplaner som följs upp genom tät kontakt med närmsta chef.

Som driftingenjör kommer du arbeta tillsammans med de främsta företagen inom svensk industri. I din roll som driftingenjör utvecklar du och löser du uppgifter enligt de önskemål som förmedlas från kunden.

Omkring dig kommer du att ha många framgångsrika kollegor och ett aktivt erfarenhetsutbyte inom Sigma. Då vi verkar i flertalet branscher kan du också få möjlighet att pröva vingarna på uppdrag utanför din comfort zone, i nya kontexter och med annorlunda teknologi. Hos oss kan du räkna med utmanande och utvecklande projekt då vi arbetar inom många olika områden, t.ex. kraftvärmeanläggningar, vindkraft, vattenkraft, processindustri, elnät, m.fl. Projekten genomförs både på plats hos kund och från våra kontor!

Summerat:

Inriktning kraftvärme

Komplexa tekniska team

Kontinuerlig kontakt med kunder, leverantörer och interna parter

Utveckling

Problemlösning

Vi söker dig som tycker att det väldigt kul att jobba i olika former, som gillar samarbete och har förmågan att kommunicera säkert, tydligt och effektivt Du är en driven ingenjör som vill göra skillnad. Du trivs med att lösa problem, jobba hårt och har lätt för att kavla upp ärmarna. Du är driftingenjör inom energi- eller elkraftteknik eller har motsvarande ingenjörsutbildning och var minst 3års relevant arbetserfarenhet.

Du är väl insatt i kraftvärme och har ett gediget intresserad av värmeproduktion och -distribution.

Som person är du engagerad och affärsmässig, strävar efter att leverera ditt yttersta och har stor social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av såväl självständigt arbete som i team med andra.

Du har sannolikt ett stort intresse för teknik, kommunikation och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och bygga det vassaste laget!

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

Erfarenhet av driftarbete är mycket meriterande.

Kompetens inom förbränningsteknik, bränslekemi, elkraftteknik och EBR är meriterande.

Flexibel och resbar.

Vår företagskultur präglas av entreprenörskap och korta beslutsvägar, där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel hos våra anställda. Konsulterna på Sigma Industry är vårt största värde varför vi lägger ner mycket energi på att våra medarbetare ska växa i yrkesrollen.

För en framtida medarbetare på Sigma Industry finns det inga hinder utan bara möjligheter. Om du vill vara en nyckelperson och är den vi söker är du välkommen till ett personligt företag där vi påverkar vår framtid tillsammans!

Vi erbjuder en möjlighet att få vara med från starten och bygga upp en vinnande verksamhet från grunden – där du blir en nyckelperson i den nya tidens konsultföretag där ingenjören är hjälten och tekniken är framtiden.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Driftingenjör, elkraft hos Sigma Industry East North i Umeå genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Sigma Industry East North
Rådhusesplanaden 2C
90328 Umeå

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Joachim Jillehed

Till webb­ansökan 

Mer information