Fältservicetekniker till världsledande bolag!

2018-11-08

Tycker du om kundkontakt, är tekniskt lagd och motiveras av att ge riktigt bra teknisk service? Då kan det vara dig vi söker till tjänsten som fältservicetekniker hos vår kund i Umeå. Som servicetekniker handlar din roll främst om att åka ut till kunder och arbeta med avhjälpande och förebyggande underhåll, men även produktionsbevakning och idrifttagning. Låter det som något för dig? Läs vidare och skicka in din ansökan!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en fältservicetekniker till vår kund i Umeå. Du kommer ingå i ett team på 6 fältservicetekniker där ni tillsammans stöttar varandra i ert dagliga arbete. Du kommer även samarbeta med interna ingenjörer och externa tekniker ute hos kund.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden. Uppdraget kommer att vara på heltid och förväntas starta igång i början av december och pågå till juni 2019. Det finns goda möjligheter att bli övertagen till kund efter det, förutsatt att alla är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som fältservicetekniker kommer du arbeta ute hos kundens kunder inom processindustrin. Du kommer dagligen besöka dessa på plats i deras anläggningar. Rollen handlar till stor del om kundkontakt och att skapa bra relationer med kunderna. Eftersom en del servicearbete sker när produktion står still är visst arbete förlagt på helger som du måste vara beredd på.

I denna varierande roll får du ta dig an både akuta och planerade uppdrag inom serviceområdet. Du kommer arbeta med avhjälpande och förebyggande underhåll, men även produktionsövervakning, programmering och idrifttagning.

Tjänsten passar dig som är nyfiken och intresserad av teknik och ser detta som ett gyllene tillfälle att få in foten på ett stort företag med utvecklingsmöjligheter. Till en början kommer du gå bredvid en kompetent kollega och hantera enklare rutinservice tills du är redo att ta dig an svårare serviceärenden på egen hand. För att du ska växa i rollen erbjuder kunden också löpande utbildningar för att komplettera och utveckla dina kompetenser.

VI SÖKER DIG SOM

Har gymnasieutbildning med teknisk inriktning inom exempelvis el. Vi ser gärna att du kan läsa elscheman och ritningar vilket kommer göra det lättare för dig att snabbt komma in i rollen. Eftersom du ska arbeta hos ett globalt företag kräver vi att du kan göra dig förstådd i tal och skrift på både engelska och svenska.

Det är meriterande om du…

* Har arbetat med PLC och ABB eller Siemens styrsystem

* Har erfarenhet av arbete som servicetekniker

Du är en social och serviceinriktad person som tycker om att knyta nya kontakter. Vidare är du pålitlig och noggrann i ditt arbete vilket gör att du skapar tilltro hos kunderna i syfte att bygga goda relationer. Du har en förmåga att samarbeta väl med kollegor likväl som du tar stort eget ansvar i arbetet. Detta då du ingår i ett team men även ansvarar för att planera och fördela dina arbetsdagar. För att lyckas i rollen är ditt tekniska intresse viktigt!

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: December

* Omfattning: Heltid, visst arbete förlagt på helger

* Placering: Umeå

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Montör, el- och teleutrustning hos Academic Work i Umeå genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Renmarkstorget 10
90326 Umeå

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Mika Nilsson

Till webb­ansökan 

Mer information