Projektinköpare till världsledande företag!

2019-03-14

Är du civil- eller högskoleingenjör inom tillexempel inköp, ekonomi eller teknik? Gillar du en flexibel arbetsplats med familjär stämning? Vi söker en projekinköpare till vår kund Xylem som är ett globalt företag med totalt cirka 16 000 anställda världen över. Vill du arbeta i en tät, sammansvetsad grupp, i ett stort företag, är detta tjänsten för dig! Sök tjänsten nu då vi selekterar löpande!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en projektinköpare.

Som projektinköpare hos företaget Xylem kommer du ingå i ett team om fyra personer, och ni kommer gemensamt samt individuellt arbeta med företagets inköp. Du kommer arbeta internt med R&D, mot produktion och marknad samt även mot externa leverantörer. Xylem är ett globalt företag och du kommer arbeta från deras kontor i Sundbyberg, där dom sitter cirka 350 personer. Xylem är ett teknikföretag som arbetar med utveckling av avloppspumpar, dränering och mixers.

Xylem har vunnit flera olika priser, och ett pris är Guldknappen, där dom blivit utnämnda till Sveriges mest föräldravänliga arbetsplats, då dom gör allt vad dom kan för att få ihop arbetslivet med privatlivet.

Detta är ett konsultuppdrag. Behovet är ett till en början ett vikariat och löper på under ett års tid. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Xylem. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget och bli långsiktig hos Xylem och i teamet, då gruppen och företaget ständigt växer.

ARBETSUPPGIFTER

* Arbeta med inköp både internt samt externt

* Sätta strategier för materielgrupper samt leverantörer

* Förhandla priser mot leverantörer

* Granska tekniska underlag utifrån kommersiell synvinkel

* Arbeta med tidsplaner för inköpsaktiviteter i utvecklingsprojektet du ansvarar för

VI SÖKER DIG SOM

* Är civil- eller högskoleingenjör inom tillexempel inköp, management, supply chain, ekonomi eller teknik alternativt har likvärdig erfarenhet som vi bedömer är passande för tjänsten

* Talar och skriver flytande på svenska såväl som engelska, då båda språket förekommer i Xylems interna och externa processer

Det är meriterande om du…

* Har relevant arbetslivserfarenhet inom teknikrelaterad bransch, projektledning eller inköp

* Har erfarenhet inom logistik

Som person är du social och drivande och du gillar att ha ett stort kontaktnät både internt och externt. Du är strukturerad och ansvarstagande, då många projekt kräver eget ansvar. Vi ser det positivt om du gillar att växa i din roll, då Xylem som sagt gärna hittar en person som dom kan se ett långsiktigt samarbete med. Vidare ser vi att du har ett intresse för teknik, då samtliga inköpsprocesser är teknikrelaterade i och med Xylems produkter.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående

* Omfattning: Heltid

* Placering: Sundbyberg

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Xylems önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Mer information

Academic Work

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET

På Xylem arbetar 17 000 personer mot ett gemensamt mål: att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker, förbättrar vi hur vatten används, förvaras och återanvänds nu och i framtiden. Vi transporterar, renar, analyserar och återför vattnet till naturen och hjälper människor att använda vatten effektivt – hemma, på arbetet, inom industrin och i jordbruket. Vi har mer än 100 års erfarenhet inom vattenteknikområdet och erbjuder en portfölj av ledande produktvarumärken och expertkunskaper inom en stor mängd applikationer. Vår kompetens har lett till långvariga relationer med våra kunder i mer än 150 länder. Xylem hade 2018 en omsättning på 5,2 miljarder dollar.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Inköpstekniker hos Academic Work i Sundbyberg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Lindstedtsvägen 24
11428 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Matilda Rönnquist

Till webb­ansökan 

Mer information