Projektingenjör till VA projekt i centrala Stockholm

2019-04-16

Att arbeta som projektingenjör på Stockholm Vatten innebär att du blir projektledarens högra hand. Du kommer att arbeta med att göra vatten- och avfallshanteringen i Stockholm kvalitativ, effektiv och miljövänlig. Du är ingenjör i grunden och tycker om att arbeta med stora samhällsprojekt. Sök tjänsten redan idag och bli en del av ett härligt gäng som arbetar för Stockholmarnas bästa!

OM TJÄNSTEN

På Stockholm Vatten blir du snabbt en del av familjen där ni tillsammans arbetar i stora samhällsprojekt för att utveckla hanteringen av drick- och avloppsvatten i Stockholms innerstad. Här finns det stora möjligheter att utvecklas och har du drömmar om att på sikt själv bli projektledare är detta ett steg i rätt riktning.

Bild hämtad från Stockholm Vatten och Avfall

Du erbjuds

* Möjlighet att arbete med spännande samhällsprojekt

* Kompetenta kollegor

* Utvecklande och varierande arbetsuppgifter

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER

* Skriva mötesprotokoll

* Hantera och administrera projektdokumentation

* Delta på projektmöten

* Hålla dialog mot kunder och underleverantörer

VI SÖKER DIG SOM

* Har en ingenjörsutbildning eller annan relevant teknisk utbildning

* Har erfarenhet av att arbeta i projektform

* Är svensk medborgare då man kommer behöva gå igenom en granskning av säpo för att arbeta med dessa projekt som är sekretessbelagda.

Det är meriterande om du…

Mer information

* Har erfarenhet av att arbeta med VA

* Har erfarenhet från anläggningsbranschen eller byggbranschen

Som person är du:

* Kommunikativ

* Ansvarstagande

* Strukturerad

* Prestigelös

Övrig information

* Start: Omgående

* Omfattning: Heltid

* Placering: Huvudkontoret i Ulvsunda

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stockholm Vattens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Stockholm Vatten och Avfall är Sveriges största vatten- och avfallsbolag. Verksamheten berör varje dag 1,4 miljoner invånare och företag i Stockholmsområdet. De levererar dricksvatten och renar avloppsvatten i Stockholms stad och Huddinge kommun, samt ansvarar för avfallshanteringen i Stockholm stad. Deras ansvar är att tillgodose både nuvarande och framtida invånares behov. Detta gör de genom långsiktiga beslut som lever upp till miljökrav och ett hållbart kretslopp.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Vägingenjör hos Academic Work i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
St: Eriksgatan 121
11343 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Ulrica Lagergren

Till webb­ansökan 

Mer information