Studerande marknadsassistent till teknikföretaget Ramén Valves!

2019-03-13

Engagemang och egna idéer har sedan starten varit centralt för Ramén Valves medarbetare och kanske är det därför företaget idag är i framkant inom sin bransch? När Matilda för några år sedan började som marknadsassistent arbetade 5 personer på företaget. Idag är de 20 stycken och Matilda arbetar som marknadsansvarig. Nu söker Matilda dig som vill stötta henne som marknadsassistent, en möjlighet du får redan under dina studier. Som marknadsassistent kommer du att arbeta cirka 8-15 h i veckan under terminerna och heltid under sommaren. På sikt finns chans till arbete hemifrån. Ta chansen att bli en del av ett globalt växande företag där du får utvecklas i en internationell miljö inom bland annat grafisk design och copywriting. Sök den långsiktiga tjänsten idag och starta din karriär på Ramén Valves redan i början av april!

OM TJÄNSTEN

Ramén Valves är ett företag inom teknikbranschen som arbetar med att tillverka och sälja produkter inom reglerteknik, främst ventiler men även regulatorer. Som du säkert förstår är tekniken avancerad där alla medarbetare tycker att innovativ teknik är intressant, även om du som marknadsassistent inte behöver vara teknisk lagd. Arbetsmiljön på Ramén Valves genomsyras av innovation där egna och nya idéer uppmuntras hos medarbetarna för att företaget ska fortsätta expandera. Gemensamt för alla medarbetare är att de är på tårna och visar stort engagemang för att vara en del av Ramén Valves expansionsresa.

Matilda arbetar idag ensam inom marknad, även om alla medarbetare på Ramen Valves alltid samarbetar och arbetar nära varandra. Som marknadsassistent kommer du att avlasta och stötta Matilda i hennes arbete, vilket innebär alltifrån att producera och förfina texter till att ansvara för layout på hemsida och i print. I din roll kommer du främst stötta Matilda men även andra kollegor, vilket gör att du kommer ha ett brett nätverk inom företaget.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ramen Valves. Uppdraget är löpande och kommer variera mellan 8-15 h i veckan. Dina arbetstider kommer vara flexibla utefter ditt skolschema och på sikt finns möjlighet att förlägga delar av arbetet hemifrån. Det finns även möjligheter till sommarjobb under cirka 8 veckor.

ARBETSUPPGIFTER

* Ansvara för att skapa layout i print och på hemsidan, främst i InDesign och Photoshop. Exempelvis kommer du att skapa broschyrer och tekniska datablad till kunder.

* Producera och förfina texter på hemsida, nyhetsbrev och till viss del i sociala medier.

* Ramén Valves kommer inom kort få en ny hemsida, där du kommer att föra in produktinformation och bilder på den nya hemsidan i Wordpress.

* Stötta Matilda och övriga kollegor i diverse arbete inom kommunikation och administration.

Tjänsten passar dig som redan under studietiden vill få meriterande erfarenheter av ett extrajobb inom din utbildning. Vidare passar tjänsten dig som vill utvecklas i en internationell miljö, där Matilda idag arbetar med återförsäljare från hela världen.

VI SÖKER DIG SOM

* Är student inom ett relevant område vid universitet eller högskola, exempelvis marknad, kommunikation eller grafisk design. Eftersom detta är ett långsiktigt uppdrag har du minst 1 år kvar av dina studier.

* Har kunskaper i InDesign och Photoshop samt ett intresse för grafisk formgivning

* Har mycket goda kunskaper i engelska och svenska, då du kommer arbeta på båda språken.

På Ramen Valves arbetar personer med teknikintresse och/eller som är nyfikna på att lära sig mer inom ett främmande område, vilket vi gärna ser hos dig också för att du ska trivas i rollen. Eftersom nya idéer välkomnas varmt ser vi att du som person är initiativtagande och vågar komma med förslag på nya arbetssätt eller generell input. Vi ser även att du är noggrann för att ditt arbete ska hålla hög kvalitet. Slutligen kommer din samarbetsförmåga att vara mycket viktig, då du kommer samarbeta med såväl Matilda som ingenjörer och leverantörer.

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Så snart som möjligt

* Omfattning: Deltid, mellan 8-15 h i veckan som förläggs flexibelt utefter ditt schema

* Placering: Bromma

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ramén Valves önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Marknadsassistent hos Academic Work i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Hälsingegatan 47, 7 tr
11331 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Tea Svensson

Till webb­ansökan 

Mer information