Kvalificerad Kalkylator inom bygg sökes till södra Stockholm

2019-02-10

Byggnadskalkylator med minst 3 års erfarenhet inom Bygg

Om jobbet

Vi inom organisationen älskar att driva projekt som gör skillnad. Vi leder alla aktörer i byggprojekt mot gemensamma mål utifrån beprövade metoder. Vi arbetar bäst i team och strävar efter att tillvarata och dela kompetenser och erfarenheter. Genom att vara en av våra kompetenta och engagerade byggkalkylator genomför vi varje förarbete med noggrannhet, kostnadseffektivitet och korrekthet. Vi har en stark utveckling med mycket god tillväxt och lönsamhet. Idag är vi ca 70 medarbetare, såväl erfarna som yngre medarbetare, och vi utgår från södra Stockholm.

Inom företagetfinns möjligheter att vara med kring projekt som Brobyggen, Äldreboenden, kommersiella fastigheter som både bidrar till ökad livskvalitet i närområdet som samhället i stort.Du är med och bidrar med rätt underlaggenom hela processen, från tidiga skeden till produktionsfas.

Till södra Stockholmsöker vi nu en byggingenjör som vill jobba med våra attraktiva uppdrag.

I rollen som byggkalkylator ansvarar du för att räkna på jobb, tar fram offerter baserat på ritningar, beräknar volymer och skickar offerter till kund. Du har förståelse för tekniska detaljer inom byggbranschen och är i grunden utbildad byggingenjör. Din placering är i södra Stockholm. Det är ett väloljat team och du arbetar för att garantera att alla delar i projektet har ett stabilt underlag för genomförande.

Sektionen består av engagerade och drivna medarbetare som hjälps åt och jobbar tillsammans i team, och genom ömsesidigt utbyte kompetensutvecklar varandra. Vi försöker utveckla organisationen och resultatet med kvalitén och värdet för våra kunder och göra skillnad i samhället och i vår egen bransch. Att ha roligt tillsammans i gruppen och i teamen är en viktigt del i arbetet för att vi ska kunna arbeta framgångsrikt och trivas tillsammans.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet inom bygg- eller fastighetsområdet och vill fortsätta utvecklas i spännande projekt.

Vi tror också att du har en bakgrund från branschen. Utbildningsmässigt är du troligtvis högskole- eller civilingenjör, alternativt har examen från YH-utbildning.

Som person tror vi att du är engagerad i ditt jobb och gillar att samarbeta för att nå bästa resultat. Du är social och naturligt resultatfokuserad och tycker det är givande att arbeta med kvalitet och kostnadseffektivitet. Du ser till teamets och projektens bästa för framgång i ditt arbete både på kort som lång sikt.

Mer information

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av uppdragsgivarens framtid. Brinner du för bygg? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt.

Vi erbjuder bra förmåner och konkurrenskraftiga lönevillkor. Vi utgår från kollektivavtal och din samlade erfarenhet.

Det finns möjlighet till tjänstebil, telefon, dator och drivmedelskort.

6 månaders provanställning

Om uppdragsgivaren

Uppdragsgivaren är ett företag med stark utveckling. Företaget arbetar inom Bygg och entreprenad.Där fokus ligger på viktiga samhällsfunktioner som vårdboenden, broar men även kommersiella byggnader.

Kontaktuppgifter för frågor

Viktor Strömberg

4673 366 33 97

viktor@workinternational.se

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Byggnadskalkylator/Anbudsingenjör hos Work International i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Work International
Götgatan 12
11846 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Viktor Wi Strömberg+46733663397viktor@workinternational.se

Till webb­ansökan 

Mer information