Byggingenjör inom Bro & Tunnel sökes till i södra Stockholm

2019-02-10

Byggingenjör inom bro & tunnel med minst 3 års erfarenhet inom Bygg

Om jobbet

Vi inom organisationen älskar att driva projekt som gör skillnad. Vi leder alla aktörer i byggprojekt mot gemensamma mål utifrån beprövade metoder. Vi arbetar bäst i team och strävar efter att tillvarata och dela kompetenser och erfarenheter. Genom att vara en av våra kompetenta och engagerade byggingenjörer genomför vi varje projekt med stabilitet, trygghet och korrekthet. Vi har en stark utveckling med mycket god tillväxt och lönsamhet. Idag är vi ca 70 medarbetare, såväl erfarna som yngre medarbetare, och vi utgår från södra Stockholm.

Inom företagetkommer du arbeta kring Bro & tunnelbyggen som både bidrar till ökad livskvalitet i närområdet som samhället i stort.Du är med och bidrar genom hela processen, från tidiga skeden till produktionsfas.

Till södra Stockholmsöker vi nu en byggingenjör som vill jobba med våra attraktiva uppdrag.

I rollen som byggingenjör ansvarar du för projekt upp till 100 msek. Det är ett väloljat team och du arbetar för att hantera alla delar i projektet.Du styr det gemensamma arbetet mot projektets övergripande mål och rapporterar i projektet till uppdragsgivaren.

Sektionen består av engagerade och drivna medarbetare som hjälps åt och jobbar tillsammans i team, och genom ömsesidigt utbyte kompetensutvecklar varandra. Vi försöker utveckla organisationen och resultatet med kvalitén och värdet för våra kunder och göra skillnad i samhället och i vår egen bransch. Att ha roligt tillsammans i gruppen och i teamen är en viktigt del i arbetet för att vi ska kunna arbeta framgångsrikt och trivas tillsammans.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet inom bygg- eller fastighetsområdet och vill fortsätta utvecklas i spännande projekt.

Vi tror också att du har en bakgrund från branschen. Utbildningsmässigt är du troligtvis högskole- eller civilingenjör inom samhällsbyggnad

Som person tror vi att du är engagerad i ditt jobb och gillar att samarbeta för att nå bästa resultat. Du är social och naturligt kundfokuserad och tycker det är roligt att leda och driva frågor. Du gillar arbeta i team och ser till teamets och projektens bästa för framgång i ditt arbete både på kort som lång sikt.

Mer information

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av uppdragsgivarens framtid. Brinner du för bygg? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt.

Vi erbjuder bra förmåner och konkurrenskraftiga lönevillkor. Vi utgår från kollektivavtal och din samlade erfarenhet.

Det finns möjlighet till tjänstebil, telefon, dator och drivmedelskort.

6 månaders provanställning

Om uppdragsgivaren

Uppdragsgivaren är ett företag med stark utveckling. Företaget arbetar inom Bygg och entreprenad.Där fokus ligger på viktiga samhällsfunktioner som vårdboenden, broar men även kommersiella byggnader.

Kontaktuppgifter för frågor

Viktor Strömberg

4673 366 33 97

viktor@workinternational.se

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Civilingenjör, bygg hos Work International i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Work International
Götgatan 12
11846 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Viktor Wi Strömberg+46733663397viktor@workinternational.se

Till webb­ansökan 

Mer information