Biomedicinsk analytiker till Klinisk Immunologi, Huddinge

2019-02-11

Vi erbjuder  

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och ansvarsfullt arbete inom transplantation, cellulär och molekylär immunologi med moderna metoder. Fokus ligger på klinisk rutinverksamhet, men sektionen deltar också i forskningsprojekt knutna till Karolinska Institutet. Vi kompetensutvecklar oss både internt och externt.  

Hos oss arbetar 24 biomedicinska analytiker och laboratorieingenjörer, en undersköterska och en medicinsk sekreterare. På sektionen arbetar också fyra sjukhuskemister samt två-fyra läkare.  

 

Om tjänsten  

Arbetet på sektionen är inriktat på transplantations och cellulärimmunologiska frågeställningar, då vi utreder patienter och donatorer före och efter transplantationer, samt utreder patienter med misstänkta, medfödda eller förvärvade immundefekter. Tekniker som används är till exempel  realtids-PCR, olika DNA sekvenseringstekniker som NGS (Next-Gen Sequencing) och flödescytometri.  

Vi arbetar med ackrediterade metoder och kvalitetsarbete. Egna ansvarsområden ingår i arbetsuppgifterna.  

 

Vi arbetar måndag till fredag dagtid, samt att arbetet innefattar även viss beredskapstjänstgöring.  

 

Vi söker  

Vi söker kvalitetsmedvetna, engagerade och positiva medarbetare som är öppna för förändringar och tar aktiv del i utvecklingen.  

Verksamheten ställer höga krav på medarbetaren vad gäller både självständigt arbete och samarbetsförmåga. Eget ansvarstagande och flexibilitet är också viktiga egenskaper.  

 

Kvalifikationer  

Legitimerad biomedicinsk analytiker eller annan lämplig akademisk grundutbildning.  

Tidigare erfarenhet av arbete med flödescytometri, multiplexanalyser och molekylärbiologiska metoder är meriterande liksom kunskaper i immunologi. Du bör även ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.  

Mer information

 

Varmt välkommen att söka!

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation    

----------------------------------------------------------------------------------------------

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Biomedicinsk analytiker hos Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Karolinska Universitetssjukhuset
.
14186 Huddinge

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Pia Molldénpia.mollden@sll.se

Till webb­ansökan 

Mer information