Är du redo att kliva upp i en roll som uppdragsledare hos Sweco?

2019-01-10

Varför Sweco? Som ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande erbjuds du, förutom personlig utveckling, även möjligheten att arbeta hos ett företag som främjar interna karriärer. Du kommer ha möjligheten att bygga på din tekniska kompetens bland andra medarbetare med lång erfarenhet och vara drivande i delar av projekt så som Centralstationen, nya tunnelbanan och andra spännande projekt. Lockas du också av internationellt arbete och cross-border-projekt? Läs vidare!

OM TJÄNSTEN

”Som uppdragsledare hos oss på Sweco kommer du in i ett team bestående av 12 medarbetare med ett öppet arbetsklimat och mycket samarbete. Vi är personer i olika åldrar och från olika kulturer och som ledare anser jag att det är viktigt att människor får utvecklas och ta ansvar” – Mattias Le Moine, Gruppchef för väg och gata.

Tjänsten är en direktrekrytering där rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Sweco.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som uppdragsledare i väggruppen som ingår i affärsområdet Trafikdesign kommer du arbeta med både tekniska frågor, anbudsfrågor och projektledning vilket gör dagarna varierande och utmanande. I rollen som uppdragsledare kommer du att arbeta i nära samarbete med andra avdelningar på Sweco och du blir den som i första hand kommer att ha kontakt med kunden.

Som uppdragsledare på Sweco kommer du bl.a. att:

* Driva och leda nya och befintliga uppdrag

* Arbeta proaktivt med resursplanering

* Ha direktkontakt med kunden

Tjänsten passar dig som har några års arbetslivserfarenhet hos en entreprenör, konsultbolag eller offentlig sektor som exempelvis ledande projektör, arbetsledare eller

projektledare inom bygg eller anläggning. Vi tror att denna roll passar bäst för dig som känner dig redo att ta nästa steg i karriären och ta större ansvar i projekt. Beroende på din erfarenhetsnivå kommer du inledningsvis att gå parallellt bredvid mer erfarna uppdragsledare och agera som deluppdragsledare. Har du lite mer gedigen erfarenhet kommer du ges möjlighet att snabbt ta dig an större projekt.

VI SÖKER DIG SOM

* Har en relevant eftergymnasial utbildning inom exempelvis samhällsbyggnad, bygg, anläggning, konstruktion eller motsvarande

* Har tidigare arbetslivserfarenhet inom bygg eller anläggning där du fått en god förståelse för hur projekt där genomförs. Det kan vara som entreprenadingenjör, projektledare, projektingenjör, arbetsledare, projektör etc.

* Har goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i arbetet

Som person drivs du av att göra affärer och genomföra aktiviteter som påverkar Swecos långsiktiga resultat. Då du kommer att ha direktkontakt med kunden är det också viktigt att du agerar lyhört för att skapa affärer som gynnar både kund och den egna organisationen och har en god kommunikativ förmåga. Vidare samarbetar du bra med andra människor men är också självgående och kan ta egna beslut som driver ditt arbete framåt. Slutligen så är du strukturerad vilket innebär att du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt och bygger strukturer som även andra kan arbeta utifrån.

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Enligt överenskommelse

* Omfattning: Heltid

* Placering: Kungsholmen

* Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Johanna Sörell, johanna.sorell@academicwork.se

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på johanna.sorell@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

INFORMATION OM FÖRETAGET

Sweco är Europas ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande. Koncernen omsätter cirka 16,5 miljarder och har drygt 14500 anställda i 14 länder, varav 5600 i Sverige. De erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. Uppdragen handlar om allt från förstudier, utredning och strategisk planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Swecos ingenjörer, arkitekter och miljöexperter samverkar för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som HR-assistent hos Academic Work i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Lindstedtsvägen 24
11428 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Johanna Sörell

Till webb­ansökan 

Mer information