Studerande QA-assistent till Unimedic Pharma

2019-01-10

Gillar du att arbeta administrativt och vill du få in en fot på ett läkemedelsföretag där du kan skaffa dig värdefull erfarenhet för framtiden? Studerar du en inriktning som går mot biologi, kemi, apotekare, receptarie, läkare eller liknande och har minst ett år kvar av dina studier? Sök i sådana fall tjänsten som QA-assistent redan idag då vi arbetar med urvalet löpande!

OM TJÄNSTEN

Unimedic Pharma är ett snabbväxande läkemedelsföretag som har lång erfarenhet och expertis inom tillverkning, utveckling, distribution, försäljning och marknadsföring av läkemedel. Idag är bolaget ett av de snabbast växande läkemedelsföretagen i Norden. Nu söker de en student inom Life Science som kan arbeta 2-3 dagar i veckan på kontoret i Solna. Du kommer ha ett tätt samarbete med din närmsta chef och stötta upp i det dagliga arbetet. Dina arbetstider kommer att variera, det är flexibelt med vilka dagar beroende på dina studier. Detta kommer du överens om med din närmsta chef på Unimedic.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Unimedic Pharma’s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Unimedic. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig långsiktigt framåt.

ARBETSUPPGIFTER

Som QA-assistent kommer du arbeta med att avlasta övriga kollegor i det administrativa arbetet. Dina arbetsuppgifter kommer således att variera från dag till dag.

Du kommer till exempel att:

* Registrera avvikelser och reklamationer

* Hantera företagets rutiner och tillhörande register

* Ta fram statistik på bland annat avvikelser och reklamationer

Tjänsten passar dig som vill få in en fot på ett läkemedelsföretag och få värdefull efterfarenhet för framtiden.

VI SÖKER DIG SOM

* Studerar en högskole- eller civilingenjörsutbildning och har minst 1 år kvar utav dina studier. Vi ser gärna att du har en inriktning som går mot biologi, kemi, apotekare, receptarie, läkare eller liknande.

* Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, då det används i den dagliga dokumentationen och kommunikationen

Som person är du noggrann, strukturerad och du har ett öga för detaljer. Du gillar att arbeta administrativt och är effektiv i ditt arbetssätt. Eftersom du kommer hantera viktig information ser vi även att du har ett systematiskt arbetssätt. Vidare ser vi att du är positiv och gillar att ta tag i arbetsuppgifter.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Så snart som möjligt

* Omfattning: 2-3 dagar/veckan – långsiktigt framåt

* Placering: Solna

* Kontaktuppgifter: Louise Nilsson.

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Unimedic Pharma önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Mer information

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Unimedic Pharma är ett företag som har lång erfarenhet och expertis inom tillverkning, utveckling, distribution, försäljning och marknadsföring av läkemedel. Idag är bolaget ett av de snabbast växande läkemedelsföretagen i Norden. Läkemedelsverksamheten i Matfors startade i mitten av 1960-talet som ett distriktslaboratorium och var dåtidens extemporeapotek i Sundsvall tillika privatägt. På 1970-talet förstatligades apoteken i Sverige och anläggningen i Matfors blev en del av statliga ACO. Under 1980-talet ägdes fabriken först av Kabi, och senare av Pharmacia.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Laboratorieassistent hos Academic Work i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Lindstedtsvägen 24
11428 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Louise Nilsson

Till webb­ansökan 

Mer information