Junior Quality Engineer till TSS!

2018-11-08

Är du nyligen examinerad från en IT-utbildning och har ett starkt intresse för att börja arbeta med testning? Är du den strukturerade och noggranna personen som ser till att allt du gör görs med 100% god kvalité? Är du analytisk och älskar att arbeta med all form av problemlösning? Då är rollen som Quality Engineer till TSS något för dig!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en Quality Engineer till TSS och deras kontor på Kammakargatan i centrala Stockholm.

TSS eller Temperature Sensitive Solutions Systems Sweden är den ledande software-as-a-service leverantören inom temperaturövervakning med mer än 20 års erfarenhet. Tack vare deras nära samarbete med ledande läkemedelsföretag i kombination med en hög kvalité har de lyckats att bevisa sin innovationskraft sedan 1992.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos TSS.

ARBETSUPPGIFTER

TSS växer och vill utöka sitt Quality Management Team som idag består av 2 personer med ytterligare en Quality Engineer. Som Quality Engineer kommer du arbeta med testledning/test av nya utgåvor av TSS-produkter och tjänster som inkluderar t.ex. utveckling av testskript.

Du kommer till exempel att:

* Hantera och/eller samordna testning av mjuk- och hårdvara

* Delta i utvecklingsprojekt och ta ägarskap för granskningsprocess, riskhantering och testning

* Stödja produkt-, service- och affärsutveckling

* Genomföra utbildning internt och mot kund

* Delta i externa- och leverantörsinspektioner vid behov

* Agera stöd vid incidenthantering och avvikelseutredningar (CAPA-aktiviteter)

* Arbeta med processförbättring

* Undersöka klientklagomål, fältrapporter mm. och skapa analysrapporter som stöd

Eftersom ni endast kommer bestå av 3 stycken på QM-avdelningen kommer rollen även innehålla vissa administrativa uppgifter och annat som behöver tas tag i.

Tjänsten passar dig som gillar att ha många kontaktytor både internt och externt. Internt kommer du ha kontakt med samtliga funktioner på TSS och externt kommer du att ha mycket kontakt med leverantörer samt både befintliga och potentiella kunder. Du behöver därför vara duktig på att skapa goda relationer till olika typer av människor för att kunna säkerställa kvalité i samtliga processer.

VI SÖKER DIG SOM

* Har en akademisk examen med inriktning mot IT

* Är obehindrad i det svenska och engelska språket både i tal och skrift

* Har intresse för statistik, numeriska metoder och problemlösning

Mer information

* Har ett "ingenjörstänk"

Det är meriterande om du:

* Har arbetat i liknande roll tidigare

* Har erfarenhet från läkemedelsbranschen

* Är insatt i ISO9001 och GAMP /valideringsprocess

Som person har du ett kvalitetstänk och kan driva ditt arbete framåt samt vägleda andra. Du har skinn på näsan och förmågan att få med dig andra i arbetet. Vidare är du analytisk, strukturerad och noggrann. Du älskar att arbeta med problemlösning och samtidigt leverera hög kvalité i ditt arbete.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

* Omfattning: Heltid

* Placering: Kammakargatan

* Kontaktuppgifter: Rekryteringskoordinator Amanda Axelsson.

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TSS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Läs mer om TSS här

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Valideringsingenjör hos Academic Work i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Hälsingegatan 47, 7 tr
11331 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Emelie Karlsson

Till webb­ansökan 

Mer information