Onsite Support-ingenjör till Tata Consultancy Services

2018-11-08

Är du en IT-tekniker som gillar utveckling och problemlösning? Vill du bli en i gänget i krets av kollegor som besitter kompetenser av världsklass och arbeta på ett företag som rankas som en av världens bästa arbetsgivare i internationella mätningar? Tata Consultancy Services (TCS) söker nu en erfaren Onsite Engineer till att ansluta sig till deras team av konsulter hos en av Sveriges största aktörer inom försäkringsbranschen. Vi söker dig som har en fingertoppskänsla för service och en hög nivå av teknisk expertis, med erfarenhet av att arbeta med Windows servrar. Rollen passar dig som har en stark kommunikativ förmåga och ett genuint intresse för teknik.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker nu en Onsite Engineer till Tata Consultancy Services, ett företag som erbjuder IT-lösningar och affärslösningar för sina kunder globalt. Som en del av Tata Group, tillhör de ett av Indiens största industriella konglomerat och har nära 400,000 konsulter världen över.

I den här rollen kommer du att agera som konsult för TCS hos en Sveriges största och mest etablerade aktörer inom försäkringsbranschen. Du kommer att ingå i ett team om tio kollegor på plats, men även ha ett nära samarbete med ett team av kollegor som jobbar från Madrid. I rollen rapporterar du till Delivery Assurance Executive och i korthet går uppdraget ut på att leverera den bästa möjliga servicen med en hög nivå av teknisk expertis. Om du trivs i en kommunikativ miljö där du får använda dina tekniska kunskaper är detta en roll som passar dig.

För den som är konsult på TCS öppnas dörrarna till möjligheten till en livslång karriär i en global arena. Medarbetarnas fortsatta utveckling och interna karriärsmöjligheter är av hög prioritet på TCS och kontinuerliga insatser av kompetensutveckling och stöd vid internationell förflyttning i tjänsten är exempel som belyser detta.

ARBETSUPPGIFTER

I den här rollen kommer du att agera second-line support on-site och säkerställa kundnöjdhet genom att löpande hantera IT-problem som uppstår i kundens dagliga verksamhet genom att tillhandahålla diagnostik, felsökningar, och snabba och effektiva lösningar.

Du kommer också att säkerställa maximal tillgänglighet av anläggningsinfrastruktur, system, applikationer och produktionsbelastningar via etablerade övervaknings- och kontrollpraxis.

HUVUDANSVAR:

* Hantera IT-supportärenden relaterade till Windows servrar

* Support av mobila enheter, som inkluderar bärbara nätverksenheter, mobiltelefoner, smarta telefoner och surfplattor.

* Logga och spåra EUC Device asset data.

* Övervakning av säkerhetskonfiguration och programvara samt förebyggande hantering av virusskydd

* Hjälp med tillgång till LAN, utskrift och filtjänster.

* Utföra system- och applikationsändringar

* Installera korrigeringar från tredje part till all inbyggd EUC-enhetens inbyggda programvara (t.ex. firmware) och all EUC-programvara efter behov.

* Utför programvarufördelningar som överensstämmer med konfigurationerna i samband med standardprodukter, beroende på vad som är tillämpligt, oberoende av distributionsmedia (till exempel LAN / WAN, mobilnät, fysiska medier etc.).

VI SÖKER DIG SOM

* Har minst 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

* Har erfarenhet av att arbeta med Microsoft Office, Windows 10, Microsoft SCCM, Microsoft Antivirus och Office 365, samt erfarenhet av krypteringsteknik för enheter, gärna i Bitlocker.

* Du är flytande i både svenska och engelska.

Som person är en av dina starkaste motivationskrafter på jobbet att leverera högklassig service. Du är flexibel och trivs med ett högt tempo och kan med enkelhet hantera ärenden som löper parallellt tack vare din goda förmåga till prioritering. Vidare har du en stark kommunikativ ådra och kan framgångsrikt anpassa dig till de olika förutsättningar för IT-relaterad kommunikation genom pedagogisk anpassning och tydlighet. Du värnar om dina kollegor och bidrar till en god atmosfär på arbetsplatsen genom hjälpsamhet och gemensam måluppfyllning

Se här för att lära dig mer om Tata Consultancy Services!

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Enligt överenskommelse

* Omfattning: Heltid, tillsvidare

* Placering: Södermalm i Stockholm

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Tata Consultancy Services is an IT services, consulting and business solutions organization that delivers real results to global business, ensuring a level of certainty no other firm can match. TCS offers a consulting-led, integrated portfolio of IT, BPS, infrastructure, engineering and assurance services. This is delivered through its unique Global Network Delivery Model™, recognized as the benchmark of excellence in software development. A part of the Tata group, India’s largest industrial conglomerate, TCS has close to 400,000 of the world’s best-trained consultants in 46 countries.

Present in the Nordic region since 1991, TCS has continuously invested in the market and has around 8,000 professionals working for in Sweden, Finland, Norway, Denmark and across TCS’ Global Network Delivery Model™ (GNDM™). Since 2010, TCS has shown strong growth in the region, with significant increase in local hiring.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Helpdesktekniker/Supporttekniker hos Academic Work i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Hälsingegatan 47, 7 tr
11331 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Jonathan Söderling

Till webb­ansökan 

Mer information