JUNIOR KLIMATKONSULT TILL VVS-FÖRETAGET SAVTEC

2018-05-15

Är du snart klar med din utbildning mot VVS, installation eller energiteknik och ser din framtid inom VVS och klimatdimensionering? Här öppnas möjligheten upp för dig att komma in på ett häftigt bolag som jobbar mot stora fastighetsägare i både stora som små projekt där du får vara med och utvecklas tillsammans med dina kollegor. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Savtecs räkning en Junior klimatkonsult till deras ljusa kontor i centrala Stockholm på Odenplan då företaget expanderar och projekten ökar. Idag arbetar Savtec med olika projekt inom fastighetsklimat där varje medarbetare själv får vara med och styra och ansvara för företagets utveckling.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Savtecs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic

Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Savtec. Savtecs intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som junior klimatkonsult kommer du arbeta med dimensionering av inomhusklimat i olika projekt och till en början ansvara för olika delar i projekten för att vidare ta allt större och övergripande ansvar. Arbetet innebär att göra klimatsimuleringar, energiberäkningar och ta fram ritningar för exempelvis temperatur, luft och miljö för både nybyggen och ombyggnation av gamla fastigheter. Projekten kan bestå av allt från kommersiella fastigheter till kontor, butiker och privata bostäder, vilket innebär att man jobbar för människor och bidrar till deras hälsa och miljö.

Du kommer att jobba i en platt organisation med högt i tak tillsammans med ett tajt gäng bestående av uppdragsansvariga, handläggare, konstruktörer och caddare. Det är en god stämning i gruppen och man hjälper och stöttar varandra för att komma framåt i arbetet och utvecklas tillsammans som företag.

Tjänsten passar dig som vill komma in i ett växande bolag där mycket händer. I rollen får du chansen att utvecklas inom VVS området och MagiCAD i olika inomhusklimatprojekt med och snabbt ta ansvar i din roll och arbeta mot stora fastighetsägare i spännande projekt.

Inledningsvis kommer du att få en handledare att vända dig till för att känna dig trygg i din roll men du kommer även ha stöd från övriga kollegor. Savtec erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter på sikt och då bolaget växer kommer nya roller behöva fyllas.

VI SÖKER DIG SOM

* Har en eftergymnasial utbildning inom VVS, VA, installation eller energiteknik

* Har ett stort intresse för VVS-området och fastigheter

* Talar och skriver flytande på såväl svenska som engelska då båda språken används i arbetet.

Det är meriterande om du:

* Har jobbat i en liknande roll enligt ovan

* Har erfarenhet av att arbeta i MagiCAD, gärna mer än 6 månader.

* Har arbetat hos en entreprenad inom exempelvis ventilation eller rör, alternativt haft en roll som fastighetstekniker eller fabrikant inom produktion av branschens produkter

Som person är du ansvarstagande och strukturerad, du lämnar inget åt slumpen och är mån om att hålla hög kvalitet i ditt arbete. Du är noggrann och analytisk men är också drivande för att komma fram till ett resultat. Vidare ser vi att du har en kreativ förmåga att komma fram till bra lösningar, du drivs av att utvecklas och lära nytt och känner dig trygg med att fatta beslut. Du är en positiv person som bidrar till att både behålla och stärka den goda stämning och samarbetsförmåga som finns i gruppen.

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Enligt överenskommelse

* Omfattning: Heltid, långsiktigt med ambition till överrekrytering

* Placering: Stockholm, Odenplan

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Savtec är ett konsultbolag som arbetar med projektering av installationer inom VVS, kyla samt styr och övervakning. Företaget startade 2006 där organisationen idag består av 15 personer med lång erfarenhet inom VVS och styrprojektering samt energirådgivning. Savtec definieras av god sammanhållning och en tro på personalens kompetens, inte organisationens storlek och tillsammans hittar de på roliga aktiviteter som kick offer och events.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Byggnadsingenjör hos Academic Work i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Lindstedtsvägen 24
11428 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Caroline Larsson

Till webb­ansökan 

Mer information