Vill du jobba med morgondagens elektriska produkter på Intertek?

2018-05-15

Är du en nyutexaminerad ingenjör som vill använda dina kunskaper inom elektronik/elektroteknik för att göra skillnad? Vill du även arbeta i en roll där du får ta stort eget ansvar och arbeta både teoretiskt och praktiskt med morgondagens teknik? Här har du chansen! Intertek söker nu flera drivna och teknikintresserade Projektingenjörer till deras provningsverksamhet och enheten Hem & Hushåll i Kista. Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Interteks räkning flera Projektingenjörer till deras provningsverksamhet för enheten Hem & Hushåll i Kista. Intertek är en globalt ledande leverantör av kvalitet- och säkerhetslösningar och som Projektingenjör har du som uppdrag att prova morgondagens elektriska produkter för att säkerställa att de håller rätt kvalitet och är säkra att använda. Vill du vara med och göra världen lite säkrare? Såklart du vill!

”Jag trivs väldigt bra eftersom arbetsuppgifterna varierar och därmed så är den ena dagen inte den andra lik. Det finns alltid möjligheter till fortsatt utveckling och att lära sig mer och det kan vara allt ifrån att lära sig nya standarder och prov till att bli bättre på de man redan kan. Det finns alltid mycket stöd från de som är mer erfarna och Intertek har en bra blandning av nya och mer erfarna provare.” svarar Evelina på frågan varför hon trivs i rollen som Projektingenjör hos Intertek.

Du välkomnas till ett företag som ser sina medarbetare som sin styrka. Intertek erbjuder ett tydligt och coachande ledarskap samt ett varierat arbete med stort utrymme för lärande och utveckling. Här erbjuds du som nyanställd en välplanerad introduktion med kontinuerlig uppföljning och en mentor som under sex månader handleder dig i dina första projekt. I rollen som Projektingenjör arbetar du med både teoretiska och praktiska moment där du till stora delar av din tid kommer att arbeta i en labbmiljö som får den teknikintresserade att le.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Intertek. Vänligen bifoga ditt CV, personliga brev och betyg till din ansökan.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Projektingenjör arbetar du med både praktisk provning och teoretisk utredning för att säkerställa att produkter uppfyller säkerhetskrav för bl.a. el- och brandsäkerhet. På enheten för Hem & Hushåll provas alla typer av elektriska produkter vi har i våra hem (t.ex. dammsugare, eltandborstar, kylskåp och värmepumpar). Du arbetar självständigt och i projektform med en spännande mix av svenska och internationella kunder.

I det dagliga arbetet kommer du exempelvis att:

* Granska och dokumentera produkters konstruktion

* I labbmiljö utföra praktisk provning och verifiering av produkter mot regulatoriska krav

* Teoretisk och praktisk simulering av feltillstånd

* Utforma testrapporter och även certifieringar

VI SÖKER DIG SOM

* Är högskoleingenjör inom elektroteknik, elektronik eller har studerat en annan likvärdig högskoleingenjörsutbildning såsom automation, mekatronik eller teknisk fysik där du har läst kurser inom ellära.

* Har god förståelse för ellära/elektronik/elteknik och har grundläggande kunskaper i el-schemaläsning.

* Har mycket goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har goda kunskaper i svenska då svenska används i det dagliga arbetet hos Intertek. Vi ser därför att du som idag enbart talar engelska har ambitionen att lära dig svenska.

Till denna tjänst söker vi dig som motiveras av att arbeta med teknisk problemlösning samt har förmågan att snabbt förstå och tillgodogöra dig omfattande information på ett lösningsorienterat sätt. Då du som Projektingenjör arbetar gentemot kund är det vidare viktigt att du har lätt för att ta kontakt med nya människor samt kommunicerar på ett tydligt och strukturerat vis i både tal och skrift. Har du alltid tyckt om att labba under dina studier eller ägnar du din fritid åt spännande hobbyprojekt? Då är det kanske dig som vi söker!

• Start: Enligt överenskommelse

• Omfattning: Heltid, provanställning tillämpas

• Placering: Kista

• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Mer information

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Vi hjälper våra kunder att se till att deras processer, produkter och system är säkra och håller den kvalitet som både myndigheter och kunder världen över förväntar sig. Det gör våra 42 000 medarbetare världen över genom att inspektera laster och fabriker, testa och certifiera allt från leksaker till medicinteknik, granska underleverantörer, certifiera ledningssystem, analysera livsmedel, oljeprodukter och kemikalier och utvärdera batterilösningar för elfordon. Bland mycket annat. Vi gör världen lite säkrare, helt enkelt!

Läs gärna mer om arbetet som Projektingenjör här

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Elingenjör hos Academic Work i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
St: Eriksgatan 121
11343 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Emelie Gustafsson

Till webb­ansökan 

Mer information