Ingenjör med intresse för digitalisering av morgondagens fastigheter

2018-01-12

Är du nyutexaminerad ingenjör eller har några års erfarenhet samt kan tänka dig ett projektledarjobb där du arbetar med digitaliseringen av högteknologiska fastigheter? Vill du spendera dina dagar på en arbetsplats där du kan dela ditt intresse för energismarka byggnader med ett gäng härliga kollegor? Har du höga ambitioner och motiveras av att arbeta i ett team med stora expansionsplaner och där du har möjlighet att utvecklas samt växa? Som automationsingenjör på Nordomatic får du allt detta och lite till!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Nordamatics räkning en automationsingenjör inom fastighet. Rollen är på företagets SCADA-avdelning, vilket innebär att du arbetar nära både fastighetstekniken och visualiseringen av automationssystemen. I gruppen arbetar idag 17 personer i liknande roller som du. Teamet brinner för sitt område och med tanke på att det går väldigt bra för dem kommer de expandera under kommande år. I teamet är stämningen god och med problemlösning i fokus är här ingenting omöjligt.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nordomatic. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som automationsingenjör kommer du arbeta med SCADA inom fastighetsautomation. Du kommer ha en projektledarroll och ingå i en projektgrupp där ni tillsammans skapar de tekniska lösningarna i SCADA. Detta innebär att du är med i samtliga delar av projektets gång men att du främst kommer arbeta med att visualisera automationssystemen, konfigurera variabler samt hantera databasen. Utöver det är du behjälplig även i andra delar av projekten och succesivt kommer du få fler ansvarsområden.

Rollen innebär en hel del kommunikation då du exempelvis agerar support mot slutkunder samt bistår projektgruppen och kollegor med svar på frågor om bland annat teknik, ekonomi och merförsäljning. Du ansvarar för att arbetet sker i enlighet med ekonomiska riktlinjer samt tidsramar men också att företagets kvalitets- och miljöpolicys följs. Vid behov i projekt kommer du vidareutveckla befintligt ramverk vilket innebär en del programmering i SCADA.

Du kommer exempelvis att:

* Konfigurera variabler

* Hantera databaser

* Visualisera automationssystem

* Vidareutveckla befintligt ramverk

* Agera support mot kunder och kollegor

För att lära sig de olika SCADA-systemverktygen kommer du få en introduktion in i arbetet. Därefter finns personer i din omgivning som kommer stötta samt hjälpa dig i arbetet. Med tanke på bredden som finns i rollen kommer du hela tiden utvecklas samt lära dig nya arbetsuppgifter.

VI SÖKER DIG SOM

* Har en relevant ingenjörsutbildning, exempelvis mot automation, energi eller maskin

* Har B-körkort

* Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Det är mycket meriterande om du har kunskap i HTML5, JavaScript och CSS. Det är även meriterande om du känner dig bekväm i .NET och Webservices

Eftersom rollen innebär mycket eget ansvar krävs att du är självständig som person. För att passa in i gruppen behöver du vara social men också serviceinriktad och flexibel eftersom du kommer stötta både kollegor och kunder i projekten. För att kunna växa i rollen ser vi vidare att du är driven och ambitiös samt att du har en målmedveten inställning. En god struktur är även viktigt för att klara av rollen.

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Januari/februari

* Omfattning: Tillsvidare

* Placering: Tyresö

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordomatics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Miljöingenjör hos Academic Work i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Hälsingegatan 47, 7 tr
11331 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Anna Persson

Till webb­ansökan 

Mer information